Antena 3 CNN Economic Biz News Vlădescu: Salariile din 2011 nu vor fi, în niciun caz, exact ca cele din 2010

Vlădescu: Salariile din 2011 nu vor fi, în niciun caz, exact ca cele din 2010

Vlădescu: Salariile din 2011 nu vor fi, în niciun caz, exact ca cele din 2010
21 Iun 2010   •   08:31

Membrii cabinetului Boc anunţă că nici la anul nu ne va merge mai bine. Invitat la Antena 3, în emisiunea "Punctul de Întâlnire!", ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu a declarat, duminică seară, că salariile nu vor reveni, în 2011, la nivelul din acest an.

Potrivit ministrului, majoritatea angajaţilor la stat vor primi anul viitor salarii diferite faţă de 2010, însă modificările vor fi cunoscute doar după construirea bugetului pe anul viitor.

"Va depinde de numărul de personal angajat şi de structura de posturi. În niciun caz, salariile anului 2011 nu vor fi exact ca salariile anului 2010. (...) Vor fi bugetari care probabil vor avea acelaşi venit cu cel de acum", a declarat Sebastian Vlădescu.

Ministrul de Finanţe susţine că nivelul salariilor pentru angajaţii de stat urmează să fie stabilit la construirea bugetului pe anul 2011. De asemenea, acest lucru depinde şi de legea salarizării unice care va intra în vigoare de la 1 ianuarie.

În ziua dezbaterii şi votării moţiunii de cenzură, premierul Emil Boc dădea asigurări de la tribuna Parlamentului că salariile şi pensiile vor fi reduse numai până la sfârşitul acestui an.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close