Antena 3 Economic Biz News Vodafone vrea să investească 500 milioane de euro în România

Vodafone vrea să investească 500 milioane de euro în România

de Antena3.ro    |    04 Mar 2011   •   17:48
Vodafone vrea să investească 500 milioane de euro în România
Sursa foto: Foto: wallpapere.wallpaperstock.net

Preşedintele grupului Vodafone, Vittorio Colao, l-a anunţat vineri pe premierul Emil Boc, că intenţionează să facă investiţii în valoare de peste 500 de milioane de euro în România, în următorii 5 ani, a informat ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, preluat de Agerpres.

Una dintre priorităţile grupului o reprezintă dezvoltarea reţelelor de internet rapid la sate, proiect ce este complementar cu un program dezvoltat de Ministerul Comunicaţiilor, în valoare de 84 milioane de euro, privind introducerea reţelelor broad-band în zonele defavorizate.

Totodată Vodafone vrea să dezvolte în România o reţea vastă de centre de operare tehnică a reţelelor, prin care să ofere asistenţă tehnică în reţelele din alte sate.

Ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, a declarat că oficialii companiei Vodafone au apreciat calitatea forţei de muncă din România şi evoluţia ţării.

Consiliul Concurenţei din România, a aplicat recent companiilor de telefonie mobilã Orange şi Vodafone o amendã  de 63 de milioane de euro, pentru abuz de poziţie dominantã, dar sancţiunea poate fi contestatã în instanţã.

Ministrul Comunicaţiilor a negat cã la întâlnirea de la Guvern ar fi fost adus şi subiectul amenzii în discuţiile oficiale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close