Antena 3 CNN Economic Biz News Warren Buffett: Nu voi vinde nimic din cauza atacurilor de la Paris!

Warren Buffett: Nu voi vinde nimic din cauza atacurilor de la Paris!

Warren Buffett: Nu voi vinde nimic din cauza atacurilor de la Paris!
Sursa foto: Foto:facebook.com/Legendary-Investor-Warren-Edward-Buffett
16 Noi 2015   •   23:26

Miliardarul american Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om din lume, potrivit Forbes, a declarat luni ca atacurile teroriste de la Paris nu ii vor schimba deciziile sale de investitii, transmite CBNC. 

 
"Nu voi vinde nicio actiune din cauza atacurilor de la Paris", a declarat Warren Buffett, denumit si oracolul din Omaha pentru capacitatea sa de a alege actiunile cu potential de crestere.
  
Intrebat daca aceste atacuri ar putea amana o decizie a Rezervei Federale pe majorarea dobanzii de referinta, pe care o analistii o asteapta pentru decembrie, Buffett a replicat ca "nu facem nimic pe baza a ceea ce credem ca Fed sau piata va face in urmatoarele sase luni".  
 
Separat, conglomeratul Berkshire Hathaway al lui Warren Buffett, a dat luni publicitatii un comunicat catre SEC care arata situatia detinerilor sale la finele celui de al treilea trimestru. Astfel, Berkshire Hathaway Inc. si-a redus participatiile la banca de investitii Goldman Sachs Group Inc. si grupul de distributie Wal-Mart Stores Inc. dar si-a majorat-o la International Business Machines Corp.  
 
La 30 septembrie 2015, Berkshire Hathaway detine mai putin de 11 milioane actiuni Goldman Sachs, in scadere fata de 12,6 milioane la 30 iunie.
Continuarea pe incont.ro
 

×
Subiecte în articol: Warren Buffett Atentat terorist Paris
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close