Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Agenție de casting, castinguri pentru prezentarea de modă, shooting-uri de comerț electronic, reclame | Dar de unde începi

Agenție de casting, castinguri pentru prezentarea de modă, shooting-uri de comerț electronic, reclame | Dar de unde începi

O agenție de casting este o afacere care asortează actori cu potențiale roluri de film, televiziune sau scena.

Agenție de casting, castinguri pentru prezentarea de modă, shooting-uri de comerț electronic, reclame | Dar de unde începi
de Georgiana Adam    |    29 Sep 2022   •   13:31

În unele cazuri, o agenție de casting va lucra și cu agenții de talent pentru a găsi de lucru pentru clienții lor. Adesea, directorii de casting vor organiza audiții pentru anumite roluri pe care doresc să le ocupe. După ce examineaza fotografiile și CV-urile actorilor, directorul de casting ia o decizie cu privire la cine ar trebui să joace rolul.

Care sunt avantajele cooperării cu o agenție de casting?

O agenție de casting oferă mai multe beneficii unui actor, principalul fiind accesul la buni directori de casting. Directorii de casting sunt oamenii care decid ce actori sunt repartizați pentru un anumit rol. Lucrul cu o agenție de casting de renume oferă unui actor acces la cei mai buni directori de casting și crește șansele de a fi distribuit în roluri de mare profil. Un alt avantaj al cooperării cu o agenție de casting este că pot oferi feedback valoros cu privire la audiția sau interpretarea unui actor. Acest feedback poate ajuta un actor să-și îmbunătățească abilitățile și să avanseze în carieră.

Pentru a comercializa cu succes produse și servicii, depinde de marketingul potrivit. Aici sunt incluse și scurtmetrajele publicitare care trezesc interesul grupului țintă pe internet sau la televizor. Pentru ca reclama să atingă succesul dorit, în mod ideal, companiile mijlocii ar trebui să contacteze o agenție de casting cunoscută, precum New Media Casting, care se va ocupa de căutarea actorilor potriviți.

Agenție de casting pentru companii de producție în industria filmului

O agenție de casting profesionistă nu este comandată doar de companiile de producție din industria filmului. De asemenea, companiilor mijlocii le place să apeleze la serviciile unei agenții, atunci când vine vorba de a găsi actori pentru o reclamă sau un scurt metraj.

Citește și: Agenție de casting, rețea mare de contacte

Iată o imagine de ansamblu asupra gamei de servicii pe care agenția de casting o oferă clienților săi: plasare la nivel național de actori, figuranti și tipuri de publicitate; o selecție mare de interpreți prin indicele extins de plasare; oferta se aplică pentru multe genuri, în special reclame.

Filmări și castinguri video ale candidaților după specificațiile clientului

În funcție de cerințele clientului, agenția creează o ofertă individuală. Există mulți interpreți disponibili, care, pe lângă criterii importante precum vârsta și aspectul, au și un nivel ridicat de profesionalism. În plus, o agenție de casting oferă o perspectivă asupra sedcard-urilor, astfel încât clienții să își poată forma propria impresie despre candidați.

Dorești să organizezi o ședință foto pentru rețelele de socializare, comerț electronic sau chiar o ședință video pentru o reclamă TV? Cu cât producția este mai mare, cu atât mai important este să ai alături o agenție de casting bună și cu experiență.

Cu cât producția devine mai mare și mai complexă, fie pentru fotografii, videoclipuri sau alte idei creative, modelele trebuie să aibă mult talent. În afară de avatarurile digitale, modelele sunt în centrul atenției majorității producțiilor foto și video.

De ei depinde o mare parte a succesului, mai ales când ziua de producție este limitată la 8 ore. Multă planificare, puțin timp și totul trebuie să se potrivească perfect și să funcționeze.

×
Subiecte în articol: advertorial casting moda
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close