Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ai nevoie să folosești telefonul mobil și nu mai ai baterie? Vezi cum rezolvi această problemă

Ai nevoie să folosești telefonul mobil și nu mai ai baterie? Vezi cum rezolvi această problemă

Telefonul mobil este un device pe care nu îl mai poți lăsa în urmă, atunci când ieși în oraș, deoarece oferă o mulțime de beneficii, indiferent de modul în care îl utilizezi: acces la informare și divertisment, legătura cu rude, prieteni și colegi, oportunități de majorare a veniturilor etc.

Ai nevoie să folosești telefonul mobil și nu mai ai baterie? Vezi cum rezolvi această problemă
de Georgiana Adam    |    19 Apr 2023   •   14:18

Utilizarea sa nu are legătură doar cu timpul tău liber, ci și cu jobul avut. De aceea, trebuie să te asiguri ca telefonul tău mobil are bateria încărcată în cele mai importante momente ale zilei. Pentru că atunci când este pe sfârșite, lucrurile se pot complica mai mult decât ai crede.

Însă uită de grija unui încărcător purtat mereu cu tine. Ai acum la îndemână o soluție mult mai eficientă, cu ajutorul căreia poți încărca din mers nu doar telefonul mobil, ci și alte dispozitive electronice pe care le utilizezi în fiecare zi, pentru a te bucura de tot ce este în jur.

Când ai nevoie de telefonul tău mobil?

Telefonul mobil a devenit o extensie a fiecăruia dintre noi, deoarece oportunitățile pe care le oferă online-ul în prezent sunt variate și contribuie în mod direct la îmbunătățirea stilului de viață. Un smartphone conectat la net poate îndeplini o mulțime de funcții, astfel încât fiecare moment din viață să ofere mai multă claritate în alegerile realizate.

Ai nevoie de telefonul tău mobil pentru a ține legătura cu toți cei din cercurile tale sociale, împărtășind nu doar momente unice, ci și planuri de business sau idei ce pot consolida poziția în organizația din care faci parte. În acest context, e-mailul utilizat direct de pe telefonul tău mobil reprezintă un instrument indispensabil și simplu de utilizat din mers.

Device-ul pe care îl ai la îndemână îți permite să găsești rapid cele mai bune restaurante, centre medicale pentru nevoile tale și ale celor dragi, precum și alte locații de interes, adaptate nevoilor tale: spații culturale, zone dedicate sportului și activităților din timpul liber, puncte de informare, centre comerciale în oferta cărora poți identifica produsele de care ai mare nevoie.

În prezent, cu ajutorul unui telefon mobil poți achita facturi și note de plată sau le poți trimite rapid bani celor dragi, atunci când au cea mai mare nevoie de ajutorul tău. Acest instrument îți permite, totodată, să surprinzi momente unice atunci când te aștepți mai puțin, pentru a le împărtăși mai târziu cu alți utilizatori de smartphone. Iar acestea ar fi doar câteva exemple.

Cum poți încărca rapid un telefon mobil?

Utilizarea excesivă a telefonului mobil vine, însă, la pachet și cu o problemă binecunoscută astăzi: descărcarea bateriei. Ești în online mai mult ca niciodată și utilizezi acest device, pentru toate activitățile amintite mai sus. De aceea, trebuie să ai la îndemână o modalitate prin care îl poți încărca din mers, atunci când ai nevoie.

Fă cunoștință cu Mr. Charge - serviciul tău pentru închirierea bateriilor externe! Cu ajutorul său, descărcarea telefonului mobil nu mai reprezentă o problemă de acum înainte. Mr. Charge îți permite să identifici cele mai apropiate stații cu baterii externe, pentru a încărca rapid până la două dispozitive electronice simultan, fără a mai fi necesar să aștepți într-un punct fix.

Intri în rețeaua de utilizatori Mr. Charge prin instalarea aplicației în telefon. Descoperi aplicația în App Store și Google Play, o instalezi în aproximativ 30 de secunde, apoi ai acces la harta cu stații Mr. Charge din apropierea ta. Vezi cea mai apropiată locație de tine, urmând să ridici apoi din locul respectiv acest device. Încarci din mers și apoi vezi pe harta cea mai apropiată stație de poziția ta actuală, pentru a returna bateria externă.

Poți utiliza rețeaua de stații pentru încărcare Mr. Charge oricând dorești, astfel încât să te asiguri că durata de viață a bateriei telefonului tău îți permite să finalizezi orice activitate ai plan. Află chiar acum mai multe despre cum se utilizează Mr. Charge!

De ce să închiriezi un power bank?

Un power bank sau „baterie externă”, așa cum este acest device mult mai cunoscut, îți permite să ai la tine o sursă de energie, atunci când telefonul mobil este gata să se închidă. Este un mod dinamic prin care poți încărca un smartphone sau un alt device avut cu tine: căștile, smartwatch-ul, e-book-ul etc.

Dacă până acum erai nevoit să ai mereu la tine un cablu de încărcare, uiți acum de această grijă. Descarci aplicația Mr. Charge și închiriezi o baterie externă de la cea mai apropiată stație din rețea, ori de câte ori ai nevoie. Încarci din mers și returnezi apoi device-ul la o altă locație, fără a fi obligat să te întorci la locația inițială.

Utilizează serviciul Mr. Charge și încarci gratuit în primele 30 de minute, de la momentul închirierii. Perioada de gratuitate poate fi utilizată o singură dată, în decursul a 24 de ore, de pe un singur cont. Prețul exact al utilizării, precum și alte tarife, se identifică în aplicația Mr. Charge.

Rețeaua de stații se află într-o continuă dezvoltare, fiind în prezent disponibile peste 800 de locații pe care le poți utiliza, atunci când rămâi fără baterie. La metrou, în spații HoReCa, centre comerciale și alte zone intens populate, găsești stațiile de care ai nevoie și închiriezi bateria ta externă. Interfața aplicației este simplu de utilizat, iar echipa Mr. Charge este alături de tine 24/7, pentru a rezolva rapid orice problemă pe care o poți întâmpina.

Descarcă acum aplicația Mr. Charge din App Store sau Google Play și utilizează acest serviciu de închiriere baterii externe, atunci când bateria dispozitivului tău este aproape terminată! Ai la îndemână un ajutor pe care te poți baza în timp real, pentru a nu te opri din ceea ce faci.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close