Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Aplicații de afaceri pe care le poți integra cu centrala telefonică VoIP

Aplicații de afaceri pe care le poți integra cu centrala telefonică VoIP

Într-o eră a tehnologiei în continuă dezvoltare, soluțiile de afaceri inteligente sunt esențiale pentru a rămâne competitiv și pentru a oferi servicii de calitate clienților.

Aplicații de afaceri pe care le poți integra cu centrala telefonică VoIP
de Georgiana Adam    |    08 Apr 2024   •   12:58

Integrarea unei centrale telefonice PBX (Private Branch Exchange) cu aplicațiile de afaceri este un pas decisiv pentru eficientizarea comunicării și pentru îmbunătățirea experienței clienților.

În acest sens, centralele telefonice While1 Voice PBX aduc o serie de beneficii și posibilități de integrare cu aplicații de renume, precum Salesforce, Freshdesk, MiniCRM, Pipedrive, Hubspot, iStoma, Charisma, TicketSys și dRoot.

Centrala telefonică While1 și aplicațiile de business potrivite pentru succesul companiei tale

Cu soluțiile tehnologice oferite de centrala VoIP, se poate asigura integrarea în cloud a tuturor aplicațiilor de business pe care le utilizezi în mod curent. Datele clienților sunt unificate într-o singură platformă, astfel încât să poți gestiona eficient comunicarea de afaceri, bazele de date și să poți monitoriza performanțele angajaților. Iată cele mai inteligente aplicații de afaceri care pot funcționa în cloud alături de While1 Voice PBX.

Salesforce

Salesforce se remarcă ca fiind platforma CRM de top la nivel global, oferind companiilor posibilitatea de a-și maximiza numărul de clienți, de a consolida relațiile cu echipa și partenerii și de a institui o comunicare transparentă între clienți și brandul companiei.

Integrarea centrala telefonică PBX While1 Voice cu Salesforce permite vizualizarea și gestionarea eficientă a interacțiunilor cu clienții. Prin identificarea automată a apelanților și accesarea rapidă a datelor relevante din Salesforce, angajații pot oferi răspunsuri personalizate și soluții eficiente clienților.

Freshdesk

Freshdesk reprezintă o soluție de asistență pentru clienți online dezvoltată de Freshworks Inc., care facilitează interacțiunea cu clienții prin intermediul diverselor canale, inclusiv e-mail, telefon, chat, Facebook și site-ul web al firmei tale.

Integrând în cloud cele două soluții digitale, PBX While1 Voice și Freshdesk, vei putea gestiona cererile clienților cu ușurință și eficiență. Această integrare permite crearea automată și repartizarea cererilor tehnice, accesarea istoricului complet al fiecărui client și documentarea interacțiunilor în timp real, contribuind astfel la îmbunătățirea serviciului pentru clienți.

MiniCRM

Mini CRM optimizează și standardizează procesele operaționale, stimulează creșterea vânzărilor și conferă o mai mare control asupra activităților companiei. Printre modulele disponibile ale aplicației se numără: gestionarea vânzărilor, a clienților și a istoricului acestora, gestionarea task-urilor interne și automatizărilor, marketingul prin email/sms, suportul pentru clienți, managementul proiectelor, procesul de facturare și altele.

Vei putea păstra contactele și interacțiunile cu clienții integrate și actualizate în timp real prin integrarea centralei telefonice PBX While1 Voice cu MiniCRM. Acest lucru permite angajaților să gestioneze mai eficient comunicarea cu clienții și să ofere răspunsuri prompte și personalizate.

Pipedrive

Piperdrive este o aplicație CRM proiectată ca un canal de vânzări prin care poți ajunge mai ușor la potențialii clienți, cu soluțiile de marketing și comunicare potrivită. Optimizarea procesului de vânzare, urmărirea lead-urilor și tranzacțiilor se poate face mai ușor cu ajutorul integrării centralei telefonice PBX While1 Voice cu Pipedrive. Prin accesul rapid la informațiile despre lead-uri și tranzacții în timpul apelurilor, echipa de vânzări poate lua decizii informate și poate gestiona mai eficient interacțiunile cu clienții.

Hubspot

Gestionarea relațiilor cu clienții devine mai eficientă și mai personalizată prin integrarea centralei telefonice PBX While1 Voice cu Hubspot, o aplicație care permite integrarea datelor pentru managementul clienților și al tuturor activităților de marketing, vânzări și service, toate într-un singur loc. Această integrare permite accesul la informații despre clienți în timpul convorbirilor și automatizarea procesului de urmărire a interacțiunilor, contribuind la creșterea eficienței echipei de vânzări și a serviciului pentru clienți.

Alte aplicații cu care se poate integra centrala telefonică While1

Integrarea centralei telefonice PBX While1 Voice cu aplicații de gestiune a relațiilor cu clienții precum iStoma, Charisma, TicketSys și dRoot aduce o serie de beneficii, inclusiv gestionarea eficientă a cererilor clienților, accesul rapid la informații relevante și îmbunătățirea experienței clienților.

Integrarea centrale telefonică PBX While1 Voice cu aplicațiile de afaceri menționate mai sus oferă o soluție completă și eficientă pentru gestionarea comunicării și a relațiilor cu clienții. Cu ajutorul acestor integrări inteligente, companiile pot optimiza procesele interne, pot oferi servicii de calitate superioară și pot crește eficiența comunicării și satisfacția clienților.

Beneficii pe care le poți obține cu centrale telefonice integrate în cloud

Centrala telefonică While1 Voice îți permite urmărirea eficientă a surselor lead-urilor și a rezultatelor campaniilor. Integrarea cu Google Analytics îți dă posibilitatea monitorizării impactului campaniilor și optimizării acestora în timp real, inclusiv verificarea conversiilor telefonice și analiza detaliată a surselor traficului.

Vei putea gestiona mai ușor cererile clienților cu ajutorul aplicațiile de business CRM cum ar fi Helpdesk. Conlucrarea celor două soluții tehnice facilitează accesul la istoricul complet al clienților și gestionarea cererilor tehnice în timp real, contribuind la creșterea eficienței departamentului de suport și service.

Funcționalitățile PBX se integrează perfect cu CRM-ul și site-ul tău web, facilitând procesul de apelare și generând automat noi lead-uri pentru afacerea ta. Soluția While1 Voice oferă posibilități multiple de personalizare, permițând adaptarea la nevoile specifice ale afacerii tale și oferind control total asupra funcționalităților platformei de telefonie în cloud.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close