Antena 3 CNN Economic Conținut plătit BREAKING: Fără restricții în purtarea genților

BREAKING: Fără restricții în purtarea genților

Fetelor, aveți libertate totală în a purta gențile dorite, chiar și acele genți de damă din piele naturală pe care le adorați! Credeți că acest gând vă costă prea mult? Citiți ca să vă convingeți de contrariu.

BREAKING: Fără restricții în purtarea genților
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2022   •   15:57

O femeie adevărată se simte bine purtând pe umăr o geantă superbă, potrivită preferințelor și tendințelor, confecționată din materiale de calitate, suficient de spațioasă și de bine compartimentată. Din acest motiv, orice femeie care se respectă trebuie să se preocupe de acest aspect.

După cum în general se știe, pielea naturală este un material care costă, iar confecțiile din piele naturală nu costă doar mărunțiș. Se știe însă și faptul că magazinele online își permit să scadă suficient de mult prețul astfel încât să se adreseze unui public feminin cât mai numeros.

Ținta o reprezintă geanta de calitate care poate fi achiziționată la un preț avantajos. Vorba aceea, dacă nici măcar genți la un bun raport calitate-preț nu poți cumpăra online, ce rost mai are internetul?

3 motive pentru care femeile cumpără genți

  • Motivul pragmatic – complet obiectiv; se referă la dimensiuni, compartimentare, material de confecție, disponibilitate de stoc și preț de vânzare, încadrat sau nu în buget;

  • Motivul intern – perfect subiectiv; se referă la preferințele de formă și culoare, la asortarea de stil cu ținutele din dressing, precum și la preferințele de preț;

  • Motivul extern – cel social, de statut; se referă la ocaziile de purtare a genții, la statutul în societate și la trendurile din fashion, cu alte cuvinte la cum se vede din afară geanta respectivă.

Doamnelor; domnișoarelor; e primăvară. Motiv de cumpărat cel puțin o geantă. Poate fi și vară, și toamnă, și iarnă – mai puțin contează anotimpul, fiindcă oricând se găsesc motive de invocat pentru a mai comanda o geantă, nu-i așa?

Ce-ar fi să vă opriți din a-l pune pe „nu” în față apropo de achiziția pe care doriți să o faceți, de a elimina aceste restricții pe care vi le impuneți singure în legătură cu micile plăceri, care adunate constituie însăși fericirea voastră?

Meritați să vă faceți poftele privind gențile!

Uite o geantă din piele matlasată. Uite o geantă de damă stil office. Uite o poșetă de damă, un rucsac sau un rucsac de tip geantă – orice aveți plăcerea să comandați, să dețineți și să purtați.

Pielea naturală italienească dispusă în forme uluitoare se regăsește online la prețuri nesperat de bune. Grație myOwn România, puteți beneficia de zeci de modele fără restricții, în multe variante de culori și trei opțiuni de compartimentare.

Genți office, genți casual, genți plic, zeci de modele de culoare albă, zeci de culoare neagră, zeci bej, alte zeci crem, tot așa galben sau bleumarin ori cognac sau cu motive florale, multe dintre ele la preț promoțional... Ce mai, o feerie!

Cu cât paleta de produse este mai mare și prețul e mai accesibil, cu atât restricțiile care vă opresc din a cumpăra genți una după alta sunt mai mici. Nu-i așa că a fi femeie e un lucru minunat?

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close