Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cadouri pentru angajați: 5 idei de a-ți arăta aprecierea

Cadouri pentru angajați: 5 idei de a-ți arăta aprecierea

Una dintre calitățile unui bun manager constă în abilitatea de a motiva și a fideliza angajații, astfel încât aceștia să devină mai productivi și să nu mai fie interesați de ofertele de muncă ale concurenței.

Cadouri pentru angajați: 5 idei de a-ți arăta aprecierea
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mar 2022   •   14:54

Există o serie de modalități pentru a ajunge la acest rezultat, iar oferirea de stimulente și cadouri în semn de apreciere se numără printre ele.

Este benefic pentru firmă să oferi angajaților cadouri pentru a le recompensa rezultatele, iar dacă ai nevoie de câteva idei în acest sens, le găsești în rândurile de mai jos.

O geantă pentru laptop

Un astfel de cadou este potrivit mai ales pentru angajații care fac muncă de teren și sunt nevoiți să își care tot timpul după ei laptopul. De aceea, o geantă pentru laptop ar fi un cadou util, care nu va avea doar o semnificație simbolică, și astfel va fi mult mai apreciat. Geanta trebuie să fie una de calitate, cu mai multe compartimente, care să permită angajatului să transporte și diferite documente de care are nevoie în activitatea sa.

Un abonament la o sală de fitness sau un centru SPA

Munca de birou este o activitate sedentară și destul de stresantă în anumite condiții, așa că cei care o prestează trebuie să își facă timp pentru mișcare și relaxare. De mult ori, aceștia evită să meargă la o sală de fitness, gândindu-se că nu au suficient timp și că nu are rost să plătească abonamentul degeaba. Un abonament primit cadou îi va impulsiona și în mod sigur își vor face timp pentru un program de exerciții fizice la sală.

De asemenea, un abonament la un centru SPA ar fi un cadou foarte apreciat mai ales de angajate, oferindu-le un binemeritat prilej de relaxare și răsfăț.

O băutură rafinată

Un astfel de cadou se face la ocazii speciale cum ar fi aniversarea zilei de naștere sau petrecerea de Crăciun. În acest caz sunt mai potrivite cadourile care nu au neapărat legătură cu activitatea profesională, iar o sticlă de băutură fină va fi apreciată oricând. Bărbații pot primi un vinars autentic românesc, un coniac franțuzesc, un vin de colecție sau un whisky îndelung maturat. Un astfel de cadou poate fi oferit și doamnelor, însă în acest caz nu se recomandă băuturile tari. O șampanie, un vin rose încărcat de arome, sau un lichior de calitate sunt băuturi care pot fi făcute cadou femeilor.

Un set de instrumente de scris

Angajații care lucrează în mod direct cu clienții și partenerii de afaceri și care încheie contracte cu aceștia sau completează diferite documente vor fi foarte mulțumiși de un astfel de cadou. Bineînțeles, trebuie să fie vorba de instrumente de calitate, chiar din gama de lux, pentru că nu poți să-i oferi un pix de duzină de la un magazin de papetărie oarecare. Pentru a face o impresie și mai bună trusa și instrumentele de scris pot fi personalizate cu numele angajatului și astfel acesta va înțelege că ai acordat getului importanța cuvenită.

Bilete la concerte sau alte evenimente importante

Un bilet VIP la un concert sau la un meci este destul de scump și greu de procurat, iar oricine va primi un astfel de cadou va fi foarte încântat. De asemenea, invitațiile pentru două sau mai multe persoane la spectacole de teatru festivaluri sau alte evenimente cultural-sportive sunt cadouri perfecte pentru angajați, indiferent de context.

În ultimii ani, au devenit foarte populare competițiile sportive pentru amatori, în special concursurile de alergare și cele de ciclism. Mulți dintre participanți sunt angajați care prestează multă muncă de birou și profită de această oportunitate pentru a face mișcare. Participarea se face pe bază de taxă de înscriere, iar o înscriere plătită de firmă este un cadou apreciat de cei care sunt pasionați de astfel de competiții.

Dacă vei lua în considerare aceste sfaturi, satisfacția angajaților este garantată iar acest lucru se va reflecta și în rezultatele muncii lor.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close