Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cât durează aprobarea unui credit

Cât durează aprobarea unui credit

Un împrumut poate fi considerat o soluție utilă în momentul în care te confrunți cu o problemă urgentă, pe care vrei să o rezolvi cât mai rapid.

Cât durează aprobarea unui credit
de Georgiana Adam    |    06 Noi 2023   •   11:50

Același lucru este valabil și dacă dorești să obții o anumită sumă de bani pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile pe care le-ai tot amânat. Indiferent de situație, trebuie să știi că poți obține un credit urgent online în 2 minute.

Împrumuturile disponibile pe piața nebancară sunt cunoscute, în primul rând, pentru condițiile lejere de acordare. Totodată, acestea vin la pachet și cu o serie de avantaje importante, precum aprobarea rapidă. Mai precis, unele instituții financiare nebancare (IFN) dau undă verde unui  credit urgent online în 2 minute.

Cum obții un credit urgent online în 2 minute

Împrumuturile nebancare pot fi accesate online, neimplicând niciun drum până la sediul unui IFN. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul instituției creditoare și să completezi formularul pentru solicitarea unui credit urgent online în 2 minute. Vei avea nevoie de o fotografie a actului de identitate și de un extras bancar. În principiu, pentru a primi finanțarea dorită trebuie să încasezi un venit stabil – care poate fi și mai mic decât valoarea salariului minim pe economie  -, să ai peste 18 ani și să deții un cont bancar în care să îți fie virat ulterior împrumutul.

Valoarea maximă a unui credit urgent online în  2 minute ajunge, în majoritatea cazurilor, până la 2.000 sau chiar 4.000 de lei. Însă, dacă ai nevoie de o finanțare mai generoasă, trebuie să știi că există și IFN-uri care te pot credita cu până la 40.000 de lei. Perioada de rambursare diferă în funcție de IFN, oscilând, de regulă, între câteva săptămâni și maximum 24 de luni.

În plus, dacă accesezi pentru prima dată un credit urgent online în 2 minute poți beneficia și de anumite oferte destinate noilor clienți. Mai precis, unele IFN-uri îți oferă finanțarea dorită cu dobândă 0 în prima lună.

Un alt avantaj al unui credit urgent online în 2 minute este acela că împrumutul poate fi obținut de la unele IFN-uri chiar  și în weekenduri sau în zile de sărbătoare legală. Cu alte cuvinte, în cazul unei situații urgente poți lua în considerare accesarea unui împrumut nebancar pe care îl obții în aceeași zi, inclusiv sâmbăta sau duminica.

Credit bancar sau de la IFN?

Pentru a afla care este cea mai bună opțiune pentru tine este important să analizezi mai multe variante de finanțare. Fii atent atât la costuri (dobânzi, DAE și comisioane),  cât și la condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a primi banii.

O diferență importantă între creditul bancar și cel nebancar vizează suma pe care o poți accesa și perioada în care poți achita ratele. Mai precis, un credit de nevoi personale de la bancă îți poate asigura o finanțare de până la 150.000 de lei, respectiv echivalentul în euro, în timp ce rambursarea ajunge până la maximum 5 ani. Totodată, aprobarea împrumutului poate dura, în funcție de banca aleasă, între câteva minute și 2- 3 zile.

Condițiile pentru acordarea creditului de la bancă includ, printre altele, existenta unui venit cu caracter permanent, de preferat peste nivelul salariului minim pe economie, precum și o vechime de cel puțin 3 luni la actualul angajator, în baza unui contract încheiat pe perioadă nedeterminată.

Șansele de a accesa un împrumut bancar scad drastic dacă, de exemplu, ai fost raportat la Biroul de Credit pentru întârzieri mari la plata ratelor sau pentru restanțe active. În paralel, pe piața IFN-urilor sunt disponibile inclusiv oferte de credit urgent online în 2 minute pentru persoanele cu istoric negativ de plată.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii!
x close