Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Conceptul de "comunitate rezidențială" în 2022

Conceptul de "comunitate rezidențială" în 2022

Achiziționarea unei case a fost și rămâne un eveniment extrem de important în viața fiecărei persoane.

Conceptul de "comunitate rezidențială" în 2022
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2022   •   10:52

De obicei, oamenii se mută într-o nouă casă pentru a începe un alt stil de viață, pentru a fi mai aproape de locurile dragi sau din motive ce au legătură cu tot ce înseamnă cariera lor. 

Așadar, în proporție de 95%, achiziționarea unui imobil reprezintă un moment de cotitură, o accelerare treptată spre împlinirea tuturor obiectivelor personale propuse.

De cele mai multe ori, aceste obiective înseamnă o familie unită, liniștită și fericită, alături de vecini înțelegători, cu care poți sta la un grătar în weekend. De asemenea, o viață lipsită de griji, într-un mediu organizat și curat, care să-și pună amprenta în mod pozitiv pe modul de gândire al celor mici.

Cu alte cuvinte, tot ceea ce ne dorim este un mediu cu oameni frumoși și valori comune, care să formeze o comunitate unită și prosperă. Toate aceste „amănunte” vor avea un impact direct asupra generațiilor următoare, pentru că întreg mediul înconjurător se va reflecta, cândva, în personalitatea celor mici.

Complexul rezidențial BOREAL PLUS Constanța, un nou concept

Ansamblul rezidențial BOREAL PLUS din Constanța, zona de Nord, este dezvoltat de IMPACT SA, dezvoltator imobiliar cu o vechime de peste 30 de ani în domeniu. Boreal Plus a fost conceput să suplinească mai mult decât nevoia unei locuințe, incluzând, beneficii pe termen lung. 

Ansamblul este construit astfel încât să găzduiască o comunitate unită, de la relațiile dintre vecini, până la relațiile dintre membrii familiei, oferind, pe lângă construcțiile propriu-zise, sentimentul „de acasă”. 

Preocuparea pentru spațiile verzi, dar și pentru apartamentele cu grădină din Constanța, denotă intenția complexului rezidențial de a forma un mediu în care nopțile de vară să fie conturate de discuțiile târzii ale vecinilor, râsetele copiilor și sentimentul de voie bună. Acesta este proiectul BOREAL PLUS, care de anul acesta va găzdui primii locuitori, formând o comunitate unită, ce trăiește în armonie cu natura. 

Dacă ești interesat de o investiție într-un apartament cu vedere spre mare sau de achiziționarea unei noi locuințe cu grădină, este important de reținut că ofertele BOREAL PLUS implică posibilitatea de achiziționare case și apartamente direct de la dezvoltator în Constanța

×
Parteneri
Cod portocaliu și galben de vijelii. 9 județe sunt vizate
x close