Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să alegi locul perfect pentru nuntă în 2022

Cum să alegi locul perfect pentru nuntă în 2022

Nunțile de astăzi sunt din ce în ce mai impresionante, pentru că în 2022 s-a dorit perfecțiunea în fiecare detaliu.

Cum să alegi locul perfect pentru nuntă în 2022
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2022   •   13:39

Asta înseamnă că nu mai sunt nunțile clasice de altădată în alb-negru, ci se poate vorbi despre o combinație între stilul îndrăzneț și designul modern.

În vara anului 2022, locația de nuntă trebuie aleasă cu mare atenție, pentru ca mirele, mireasa dar și oaspeții să se bucure de atmosfera creată prin eleganță, accentul punându-se pe detalii. Ceremoniile de nuntă au loc în spații care impresionează prin frumusețea arhitecturii, dar și a grădinilor unor restaurante luxoase.

Nicio nuntă nu este perfectă dacă nu se alege locul perfect pentru acest eveniment și dacă nu se asigură chiar și transport privat pentru invitați.

Cuplurile care își doresc un loc romantic, pot alege unul dintre cele mai populare restaurante București pentru a organiza cea mai importantă zi din viața lor. Aici mirele și mireasa pot găsi soluția optimă pentru ei, pentru a plănui un eveniment solemn așa cum este nunta, într-un salon cu suprafață mare, ce este potrivit și pentru alte petreceri importante (cum sunt logodna sau botezul).

În 2022 se pune accent și pe aspectele tradiționale când vine vorba despre organizarea nunții, deci sunt recomandate locații cu arhitectură frumoasă și verdeață luxuriantă, amestecate cu elemente moderne.

O nuntă poate fi organizată rapid și în capitală, dacă se dorește o combinație perfectă de urban și modern cu un decor floral impresionant. Avantajele căsătoriei într-un restaurant din capitală sunt mai multe, deci nu ne mai mirăm că alegerea a devenit în acest an din ce în ce mai populară în rândul tinerilor care se căsătoresc și doresc cumva să rupă schemele rigide ale unor reguli tradiționale.

Iată câteva dintre principalele avantaje, apreciate de cei care decid să se căsătorească imediat într-un restaurant elegant:

  • Banchetul de nuntă la restaurant va fi senzațional, aici cuplurile vor găsi tot ce își doresc

  • Meniul de nuntă va fi și pe placul oaspeților mai pretențioși

  • Nu există motive de îngrijorare în ceea ce privește pregătirile, ele vor fi terminate la timp

  • Serviciul va fi ireproșabil, deci nu va apărea niciun stres în legătură cu acest aspect

  • Se pot alege diferite stiluri în ceea ce privește decorul de nuntă – vintage, modern, clasic și așa mai departe.

Nimic nu este mai frumos decât o nuntă organizată într-un spațiu elegant fără prea multe fundaluri aglomerate, cum poți găsi într-una din cele mai căutate locații nuntă București. Poți vede online diferite opțiuni, cu interioare de lux, bucătărie delicioasă, confort și prețuri rezonabile, pentru a te hotărî unde vei plasa comanda.

Când se alege o locație se ține cont de câteva aspecte importante cum ar fi:

  • Capacitatea spațiului, dacă restaurantul are grădină sau terasă

  • Dacă locația nu este prea departe

  • Stilul restaurantului pentru că acesta trebuie să fie în concordanță cu stilul nunții

  • Mobilierul, decorul, recepția

  • Alegerea meniului, unele restaurante organizează degustări

  • Posibilitatea de parcare gratuită

  • Dacă sunt reduceri la meniurile pentru copii

  • Dacă nu există costuri suplimentare și altele.

Dacă vrei să ai o nuntă minunată, alege ca locație unul din restaurantele din capitală și vei vedea că te vei bucura de un eveniment magic, într-o atmosferă încântătoare. În general, în astfel de locații speciale pentru organizarea nunților, personalul este foarte amabil, mâncarea perfectă și cu o mare varietate de feluri, iar bufetul delicios. Există numeroase locații în București în care poți petrece minunat seara nunții alături de invitați, unde totul este organizat perfect în cele mai mici detalii. Atât muzica live cât și calitatea mâncării vor impresiona pe cupluri cât și pe oaspeți.

În 2022 oamenii care decid să se căsătorească sunt în căutare de confort, eleganță și relaxare. Vor o locație pentru nuntă în care decorul și florile să joace un rol important, prin care să uimească pe oaspeți și să exprime ceea ce le place și cine sunt cu adevărat.

Prin alegerea unei locații din timp se poate găsi ceva senzațional și s-ar putea economisi și bani. Rețineți că asta poate funcționa dacă faceți rezervările din timp și dacă planificați nunta în toate detaliile. Așadar, alegeți un loc deosebit pentru nuntă în care decorul și meniul vor impresiona într-adevăr pe invitați.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close