Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Curs Python. Ce limbaj de programare îți poate asigura succesul ca programator

Curs Python. Ce limbaj de programare îți poate asigura succesul ca programator

Succesul este relativ și ușor de promis, dar greu de obținut! Domeniul IT nu face excepție de la regulă, iar participarea la un curs Python este nelipsită din lista limbajelor de programare pe care trebuie să le inveți, dacă îți dorești să cunoști succesul în acest domeniu.

Curs Python. Ce limbaj de programare îți poate asigura succesul ca programator
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Noi 2022   •   15:10

C, C++, Java, Java Script sau SQL sunt doar câteva dintre limbajele de programare ”vânate” de organizatorii de cursuri, care-ți promit succesul odată cu parcurgerea lor. Însă învățarea limbajelor de programare specifice este imposibilă fără o bază solidă. Astfel că, înainte de a te orienta către un curs Python, asigură-te că ți-ai format o bază solidă și că noțiunile fundamentale de programare nu mai reprezintă o necunoscută pentru tine.

Cum poți să-ți formezi o bază solidă în programare?

O carieră de succes în programare se construiește plecând de la zero și acordând atenția care se cuvine consolidării informațiilor fundamentale, care să te ajute să înveți, apoi, orice limbaj de programare. Un curs Python, de exemplu, nu îți va oferi oportunitatea de a începe învățarea de la zero și construirea unei imagini de ansamblu asupra acestui domeniu. Acest lucru se va concretiza într-un mare deficit, care îți va condiționa evoluția profesională și succesul ca programator. Participarea la un curs dedicat, fără o bază solidă, este ca și cum ai învăța mecanic să scrii o frază, fără a învăța alfabetul. Poți copia, însă nu poți crea și construi propriile propoziții și fraze, care să conducă la un text original și creativ.

Indiferent de limbajul de programare în care îți dorești să te specializezi și să cunoști succesul, important este să ai o bază solidă, plecând chiar de la cunoștințe zero. Cel mai înțelept ar fi renunțarea la ideea înscrierii la un curs Python și alegerea parcugerii mentoratului fondat de Petru Trîmbițaș, în urma experienței sale acumulate la Facebook și Google, în Statele Unite ale Americii. În cadrul mentoratului, vei avea oportunitatea de a parcurge pas cu pas fundamentele programării, până vei dobândi cunoștințele necesare pentru scrierea propriei aplicații sau a creării portofoliului personal de proiecte, în limbajul de programare dorit.

 

Mentoratul gândit de Trîmbițaș îți va oferi un atu în plus comparativ cu orice tip de curs Python sau de învățare a limbajelor de programare. Mentorii îți vor fi alături de la prima logare pe platformă și până la angajare. Aceștia te vor ajuta nu doar să înveți fundamentele IT ce fac posibilă, apoi, orientarea către orice tip de limbaj de programare în care să-ți scrii portofoliul personal (scrierea propriei aplicații sau portofoliu de proiecte), ci te vor ajuta să te pregătești și pentru interviu. Mentorii te vor instrui și te vor ajuta să-ți rafinezi abilitățile soft skills, pentru a trece cu usurință de interviurile tehnice și a obține primul job ca programator.

Abordarea total diferită a mentoratului fondat de tânărul clujean, după experiența acumulată în cele două multinaționale, o reprezintă și atenția acordată impactului pe care viața personală o are asupra vieții profesionale. Coach-ii, psihologii și trainerii din cadrul echipei WellCode te vor ajuta să-ți dezvolți abilitățile personale ce vor face diferența între tine și competitori. Intră pe site și programează o ședință de consultanță cu mentorii. Convinge-te de faptul că, fără o bază solidă, învățarea unui limbaj de programare este insuficientă pentru a avea succes.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close