Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Idei de afaceri pe care merită să le începi în 2021

Idei de afaceri pe care merită să le începi în 2021

Să începi o nouă afacere în aceste vremuri pline de nesiguranță poate părea contraintuitiv. Și totuși, cele mai de succes business-uri au învins pandemia sau chiar au apărut în pofida ei.

Idei de afaceri pe care merită să le începi în 2021
Sursa foto: Pexels.com
de Georgiana Adam    |    22 Noi 2021   •   16:04

Fie că ai o idee de afaceri la care dorești să lucrezi pe cont propriu sau pe baza căruia dorești să înființezi o firmă, ceva inspirație nu strică niciodată.

Iată în ce direcții ar putea s-o ia viitoarea ta carieră de antreprenor! 

Creare de site-uri de nișă 

Ce vor face oamenii cu tot timpul pe care-l au? Cel mai probabil vor naviga pe internet.

Așadar, poți profita de nevoia omului modern de a fi lipit de telefon 24/7 și îi poți pune la dispoziție site-uri pe care să petreacă din ce în ce mai mult timp.

Desigur, va fi nevoie de o cercetare minuțioasă pentru a identifica publicul țintă în fiecare caz și pentru a afla cum să-l atragi. 

Populează site-ul cu conținut de calitate urmând niște reguli de bază de optimizare și în scurt timp vei avea o mulțime de urmăritori. Poți transforma pasiunea ta sau a altora în bani cu ajutorul publicității! 

Deschide un magazin temporar

Un concept nou, magazinele temporare se adaptează perfect vremurilor în care trăim. Un magazin temporar presupune să închiriezi o locație pe termen scurt sau mediu și să testezi piața sau să faci profit fără a te înhamă la plata unei chirii pe termen lung.

Astfel, poți descoperi în ce orașe sau zone poți avea mai mult succes, în funcție de obiceiurile de cumpărare.

Ai putea să-ți muți magazinul în fiecare lună și astfel cât mai mulți oameni vor afla de brandul tău.

Ai putea încerca mai multe locații diverse și inedite pentru noul tău magazin, de exemplu: o cafenea, o clădire de birouri, într-un alt magazin, evident cu specific diferit de al tău, o galerie de artă sau un spațiu de evenimente. 

Începe o firmă de construcții

Meșterii și constructorii pricepuți sunt din ce în ce mai rari în zilele noastre, așadar, în cazul în care oferi cu adevărat calitate, în timp vei descoperi că poți face chiar tu selecția clienților.

După câțiva ani în care lumea a fost oarecum oprită, garantat vor reîncepe lucrările și proiectele serioase. 

Alcătuiește o echipă de specialiști, gândește-te ce servicii poți oferi, fă rost de unelte și utilaje calitative (poți găsi online miniexcavatoare noi de vânzare) și fă-ți reclamă. Vei fi surprins de cât de repede poți atinge succesul! 

Deschide o afacere cu street food 

Cererea pentru mâncare nu va dispărea niciodată, cu atât mai puțin pentru cea calitativă, ușor de obținut și la un preț acceptabil. Așadar, de ce să nu-ți deschizi un stand cu street food? 

Opțiunile sunt practic nelimitate, de la cafea și înghețată handmade până la preparate ceva mai complexe precum burgerii, clătitele, plăcintele, supele sau preparatele străine precum tacos.

Nu ai nevoie să închiriezi un spațiu, ci poți vinde direct de pe stradă, dintr-o rulotă la mâna a doua, de exemplu. Pratic, vei avea acces aproape oriunde în oraș și poți urmări cererea. 

Dă drumul unui magazin cu bijuterii handmade

Tuturor ne plac bijuteriile unicat, cele care cu greu se demodează vreodată. Dacă ești pasionat și talentat nici nu ți se va părea că muncești.

Ai putea să le vinzi online, în cadrul unui magazin fizic sau chiar la diverse evenimente de profil. 

Românii sunt din ce în ce mai interesați de producătorii autohtoni de bijuterii, mai ales dacă au și o poveste frumoasă în spate, deci investește serios și în marketing! 

Ei bine, tu cum vei face bani în 2021? 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close