Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce material de construcție este necesar pentru renovarea băii

Ce material de construcție este necesar pentru renovarea băii

Renovarea unui băi de cele mai multe ori poate fi o adevărată bătaie de cap atunci când nu sunteți un cunoscător în domeniu.

Ce material de construcție este necesar pentru renovarea băii
de Georgiana Adam    |    11 Mar 2022   •   14:59

Complexitatea unui astfel de proces necesită o atenție sporită asupra materialelor achiziționate, a gradului de renovare, fiindcă toate aspectele ce țin de renovarea băii, trebuie stabilite și rezolvate din timp. Alegeți designul băii și solicitați ajutorul unui profesionist pentru renovarea ei.

Materiale de construcție necesare pentru renovare

Renovarea cu succes a unei băi constă atât în calitatea și tipul materialelor folosite, cât și în calitatea manoperei meșterului. De cele mai multe ori, renovarea băii nu este alcătuită doar din materiale de suprafață, precum faianță, gresie, articole sanitare sau corpuri de iluminat. 

Sunt necesare plăci de gips-carton speciale pentru spații umede, materiale pentru șapă, adeziv pentru gresie și faianță, silicon, cabluri electrice, întrerupătoare, țevi pentru apă și canalizare. Un meșter profesionist va putea să vă îndrume astfel încât să vă asigurați că achiziționați toate cele necesare. 

De ce este important să apelați la serviciile unui meșter profesionist?

Contactarea unui meșter pentru renovarea băii reprezintă o necesitate atunci când vreți să vă bucurați de o baie estetică și funcțională pe termen lung. Un meșter profesionist vă va garanta calitatea lucrării efectuate. Deși poate părea ușor, renovarea băii este un proces complex ce trebuie efectuat organizat și profesionist pentru ca lucrarea finală să fie una durabilă. 

Aplicarea faianței, șapei pentru nivelare, gresiei pentru podea, instalațiilor electrice și sanitare, trebuie să urmărească un nivel de calitate ridicat. Dimensionarea plăcilor de faianță sau gresie, poziționarea corectă și montarea lor reprezintă un proces migălos, pentru ca lucrarea finală să fie una durabilă. 

În același timp, renovarea băii presupune utilizarea unor aparate profesionale, aparate ce nu sunt la dispoziția tuturor, iar achiziționarea lor nu este rentabilă atunci când aveți de renovat doar baia.

Fierăstrău pentru tăiat metale, bormașină, ciocan, aparat pentru tăiat gresie și faianță, aparat de sudură, șurubelnițe, aparat pentru tuburile de silicon, sunt doar câteva dintre sculele necesare în timpul renovării băii, scule de care cel mai probabil nu dispuneți în mod uzual. 

Un meșter va putea să vă remodeleze întregul sistem electric al băii, să instaleze prize de alimentare, întrerupătoare și noi corpuri de iluminat sau sisteme de ventilare. 

Prețurile pentru renovarea băii 

Prețurile pentru renovarea unei băi de obicei se calculează în funcție de mp. Găsirea meșterilor profesioniști uneori poate fi o corvoadă. În acest sens, s-au dezvoltat o serie de aplicații, menite a veni în ajutorul tuturor. Aplicația Wilio reprezintă un ajutor de nădejde atunci când vreți să renovați baia. 

În urma solicitării unei cereri de preț, veți primi mai multe oferte, dintre care veți putea să alegeți oferta care răspunde nevoilor dumneavoastră. Un meșter profesionist vă va consilia asupra materialelor necesare, astfel încât să vă asigurați că achiziționați totul din timp. 

Aflați prețul pentru renovarea canalizărilor sanitare și montarea faianței, gresiei și a accesoriilor pentru baie, direct de la un profesionist și nu pierdeți timp prețios și buget, lucrând pe cont propriu sau cu persoane necalificate. 

Prețurile pentru renovarea băii variază în funcție de complexitatea acestei. Acestea se situează între 175 și 3500 lei, însă prețul poate fi mai mic sau mai mare. Uneori se întâmplă ca prețul să depășească 5000 lei manopera, însă acesta depinde în mare măsură de calitatea materialelor folosite, complexitatea lucrării sau experiența meșterului. 

Optați pentru serviciile oferite de un meșter profesionist pe care îl puteți găsi prin intermediul aplicației Wilio și bucurați-vă de o excepțională calitate a renovării băii pe termen lung.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close