Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Mituri legate de mascara - ce este adevărat și ce nu despre produsul tău preferat

Mituri legate de mascara - ce este adevărat și ce nu despre produsul tău preferat

Machiajul este adesea considerat o formă de artă, o modalitate prin care fiecare persoană poate exprima o parte din personalitatea și stilul său unic.

Mituri legate de mascara - ce este adevărat și ce nu despre produsul tău preferat
de Georgiana Adam    |    12 Sep 2023   •   13:31

De-a lungul timpului, a devenit o parte esențială a ritualului zilnic al multor femei, un instrument care le permite să se simtă mai încrezătoare și mai frumoase.

Pentru tine, ca pentru multe altele, un element cheie al acestui ritual este mascara Melkior. Cu un singur strat, aceasta poate transforma complet o privire, conferind profunzime și intensitate. Însă, la fel ca în cazul oricărui produs cunoscut, există o serie de mituri care s-au născut în jurul rimelului. Hai să demontăm împreună câteva dintre cele mai răspândite mituri și să descoperim adevărul din spatele lor!

  1. Dacă folosești rimel zilnic, îți vei pierde genele

Acesta este un mit foarte întâlnit. Folosirea zilnică a produsului nu va cauza căderea genelor. Totuși, este esențial să te demachiezi în fiecare seară și să folosești o formulă potrivită pentru mascara pe care o utilizezi. Evită să freci ochii cu forță atunci când o îndepărtezi, pentru a nu provoca iritații.

  1. Produsele mai scumpe sunt întotdeauna mai bune

Mit. Prețul nu este întotdeauna un indicator al calității. Există produse accesibile care oferă rezultate comparabile cu cele de lux. Secretul este să găsești formula potrivită pentru tine. Pe Melkior.ro, spre exemplu, ai la dispoziție o mulțime de variante la prețuri avantajoase, iar calitatea lor este de necontestat.

  1. Nu poți folosi mascara dacă porți lentile de contact

Mit. Dacă porți lentile de contact, poți folosi rimel fără probleme. Totuși, este bine să alegi un produs de calitate, pentru a preveni iritațiile.

  1. Aplicarea mai multor straturi oferă volum

Parțial adevărat. Desigur, aplicarea mai multor straturi poate oferi un plus de volum, dar trebuie să te asiguri că le aplici corect. Dacă adaugi prea mult produs, genele tale pot deveni încărcate și se vor lipi între ele.

  1. Rimelul are o durată de viață îndelungată

Mit. Chiar dacă pare că produsul tău preferat nu se termină niciodată, mascara are, de fapt, o durată de viață de aproximativ 3-6 luni de la deschidere. Folosirea produsului după această perioadă poate duce la iritații sau infecții.

Rimelul este, fără îndoială, un aliat de nădejde pentru multe femei. Este unul dintre acele produse care, cu o singură aplicare, ne poate transforma privirea și ne poate oferi un boost de încredere în propria persoană. Cu toate acestea, așa cum cu orice instrument puternic vine și responsabilitatea de a-l folosi corect, este esențial să fii bine informată, să deosebești miturile de realități și să te asiguri că îți protejezi ochii.

În era informației, avem acces la o multitudine de surse din care să ne documentăm. Dar nu uita că nu tot ce se spune sau se scrie este adevărat. Alege să te informezi din surse sigure și să testezi pe propria piele ce funcționează și ce nu. După cum vezi, nici chiar mascara, cu toate secretele și trucurile ei, nu este scutită de zvonuri și povești. Fii mereu curioasă, documentează-te și, cel mai important, bucură-te de procesul de a te descoperi și de a te exprima prin machiaj!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close