Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Snacksuri naturale după un concept sustenabil, unic pe piața din România

Snacksuri naturale după un concept sustenabil, unic pe piața din România

Savoria aduce un nou concept sustenabil, unic pe piaţa din România, snacksuri naturale pentru o gustare sănătoasă şi săţioasă.

Snacksuri naturale după un concept sustenabil, unic pe piața din România
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2023   •   16:20

Snacksurile naturale sunt produse în cea mai modernă fabrică din sud-estul Europei.

Pentru realizarea acestora, sunt folosite ingrediente de cea mai înaltă calitate pentru a asigura o gustare sănătoasă şi săţioasă, bogată în fibre.

Malțul este principalul ingredient folosit în realizarea snacksurilor crocante de la Savoria, ce rezultă după producerea berii artizanale.

Totodată, snacksurile conțin fibre şi furnizează o gamă de vitamine și minerale, inclusiv vitamine din complexul B, fier, magneziu și zinc, care sunt esențiale pentru funcționarea sănătoasă a organismului.

Mai mult decât atât, chipsurile din malț de bere de la Savoria sunt o alternativă mai sănătoasă la snacksurile procesate, deoarece nu conţin hidroxid de sodiu.

Chipsurile din malţ de bere de la Savoria vin în patru variante de arome: chili, smoked, clasic şi ceapă.

Citeşte şi:  Singura pâine din România obținută din materii prime ecologice care susțin echilibrul întregului organism

Brandul premiat Savoria beneficiază de o linie de producție de ultimă generație, de un proces tehnologic la standarde europene, complet automatizat și continuu.

În lanțul de producție intră roboții care calculează cu precizie fiecare gram pentru realizarea tuturor produselor. 

Mai mult decât atât, snacksurile de la Savoria nu conţint hidroxid de sodiu, iar datorită compoziției care combină fibrele și glucidele complexe, acestea oferă o senzație de sațietate îndelungată care previne nevoia gustărilor dintre mese.

Astfel, se reduce semnificativ senzaţia de foame, un avantaj real pentru persoanele care aspiră la un stil de viață sănătos sau care urmează diete alimentare stricte.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close