Antena 3 CNN Economic Imobiliare Aşa arată cel mai SCUMP apartament din România. Costă 2 MILIOANE de euro şi are şase camere

Aşa arată cel mai SCUMP apartament din România. Costă 2 MILIOANE de euro şi are şase camere

Aşa arată cel mai SCUMP apartament din România. Costă 2 MILIOANE de euro şi are şase camere
de O.P.    |    13 Feb 2014   •   12:18

Cel mai scump apartament disponibil la vânzare în şase din cele mai importante oraşe din ţară este un penthouse cu şase camere, situat lângă parcul Herăstrău din Bucureşti şi costă două milioane de euro.

Preţurile coboară însă şi până la puţin peste 200.000 de euro, aşa cum este cazul unui apartament tip duplex în Iaşi, arată o analiză a portalului imobiliar a celor mai scumpe locuinţe scoase la vânzare în principalele şase oraşe din ţară. În unele cazuri, locuinţele se vând mobilate şi au unul sau două locuri de parcare incluse în preţ.



În Capitală se situează cea mai scumpă ofertă, de două milioane de euro, reprezentând un penthouse tip duplex situat într-un bloc construit în anul 2009, în zona Şoseaua Nordului-Herăstrău, potrivit imobiliare.ro.

Locuinţa are şase camere şi o suprafaţă utilă de 330 de metri pătraţi.

Proprietatea dispune de mai multe terase, cu o suprafaţă cumulată de 140 de metri pătraţi, iar în preţul de achiziţie sunt incluse două locuri de parcare în subteran.


 

Pe locul al doilea în clasament se situează tot un penthouse din zona Herăstrău, disponibil însă spre vânzare pentru 1,65 milioane de euro. Apartamentul face parte dintr-un bloc ridicat în anul 2007, are vedere spre cel mai mare parc al Bucureştiului şi dispune de o suprafaţă utilă totală de 450 de metri pătraţi. Spaţiul interior este compartimentat în patru camere (living şi trei dormitoare), plus dependinţe.

 

 

×
Subiecte în articol: imobiliare
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close