Antena 3 CNN Economic Ministrul Agriculturii: "Urmăresc, personal, evoluția prețurilor din magazine"

Ministrul Agriculturii: "Urmăresc, personal, evoluția prețurilor din magazine"

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a postat, luni seara, fotografii cu prețurile alimentelor de bază, care au adaos comercial limitat, din câteva magazine: "Așa cum am promis, urmăresc, personal, evoluția prețurilor din magazine".

Ministrul Agriculturii: "Urmăresc, personal, evoluția prețurilor din magazine"
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Aug 2023   •   23:11

"Prețurile de astăzi, din câteva supermarket-uri! Așa cum am promis, urmăresc, personal, evoluția prețurilor din magazine!

Le mulțumesc retailerilor care au înțeles că solidaritatea este importantă, mulțumesc reprezentanților mass-media care monitorizează permanent prețurile celor 14 produse de bază, prevăzute în Ordonanță!

Am promis românilor produse românești pe rafturi, la prețul corect! #promisiuneindeplinita”, a scris pe Facebook Florin Barbu.

Citeşte şi: Prețurile la unele alimente de bază au scăzut chiar și cu 50%, după 1 august. Analiza făcută în magazine de Consiliul Concurenței

Și premierul Marcel Ciolacu, lider PSD, a postat sâmbătă fotografii asemănătoare.

"Protejarea puterii de cumpărare a românilor cu venituri mici și medii, cei mai afectați de inflație, a fost primul obiectiv vizat odată cu preluarea guvernării.

De aceea, m-am bucurat să văd că OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-și producă efectele", scria pe Facebook Marcel Ciolacu.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close