Antena 3 CNN Economic Ministrul Agriculturii nu știe să explice scumpirile din ziua ieftinirilor: ”Toate reducerile sunt practic peste inflație”

Ministrul Agriculturii nu știe să explice scumpirile din ziua ieftinirilor: ”Toate reducerile sunt practic peste inflație”

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat, în direct la Antena 3 CNN, că alimentele de bază s-au ieftinit de astăzi în toate magazinele.

Ministrul Agriculturii nu știe să explice scumpirile din ziua ieftinirilor: ”Toate reducerile sunt practic peste inflație”
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Aug 2023   •   17:02

”Prețurile au scăzut de la 50%, prețuri cuprinse între 20 și 35%, prețuri scăzute între 20 și 14%. Sunt sigur că Ordonanța pe care Guvernul, împreună cu Ministerul Agriculturii a dat-o, a funcționat și de astăzi românii pot cumpăra la prețuri mici produsele alimentare de bază.

Citește și: Românii, despre alimentele de bază care s-au ieftinit de la 1 August: "Foarte mici diferențele"

Toți retailerii au făcut scăderi la alimentele de bază, conform Ordonanței. Știm foarte bine, inflația este undeva la 10,5. Toate reducerile care au fost aplicate sunt practic peste inflație. Lucrul acesta duce la o putere de cumpărare mai mare”, a declarat ministrul Agriculturii, Florin Barbu, în direct la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close