Antena 3 CNN Economic Ministrul Energiei: "Trecerea la o economie mai puțin poluantă nu este o alegere, ci o necesitate"

Ministrul Energiei: "Trecerea la o economie mai puțin poluantă nu este o alegere, ci o necesitate"

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a discutat, luni, la Forumul de Afaceri Franco-Român despre soluțiile durabile pe care România și le propune în tranziția ecologică.

Ministrul Energiei: "Trecerea la o economie mai puțin poluantă nu este o alegere, ci o necesitate"
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Dani Amariei
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iul 2023   •   23:24

Sebastian Burduja a spus că trecerea la o economie mai puțin poluantă și mai sustenabilă nu este o alegere, ci o necesitate.

"Astăzi, la Forumul de Afaceri Franco-Român, am discutat despre soluțiile durabile pe care România și le propune în tranziția ecologică și despre cooperarea bogată dintre România și Franța în acest domeniu.

Trecerea la o economie mai puțin poluantă și mai sustenabilă nu este o alegere, ci o necesitate. În domeniul energiei trebuie să rezolvăm o ecuație triplă: tranziția către o energie curată, accesibilă și sigură, iar provocările cu care ne confruntăm în acest proces sunt numeroase.

Lucrând împreună, putem transforma provocările în oportunități de creștere economică. Nicio transformare nu poate fi făcută fără participarea și colaborarea cu mediul privat, așa că am asigurat mediul de afaceri francez și român de întreaga mea deschidere pentru dialog", a scris ministrul Energiei, luni, pe pagina sa oficială de Facebook.

×
Subiecte în articol: ministrul energiei Sebastian Burduja
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close