Antena 3 CNN Economic Ministrul Turismului, contrazis de jucătorii din turism pe tema oii ca brand de țară: Vorbea serios

Ministrul Turismului, contrazis de jucătorii din turism pe tema oii ca brand de țară: Vorbea serios

Ministrul Turismului, contrazis de jucătorii din turism pe tema oii ca brand de țară: Vorbea serios
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    31 Mai 2017   •   10:29

Reprezentanţii federaţiilor şi asociaţiilor din industria turismului şi ai mediului de afaceri din domeniu, care au participat la şedinţa Consiliului Consultativ al Turismului în care ministrul de resort Mircea Titus Dobre a vorbit de un nou brand de ţară, o ”oaie” în locul actualei ”frunze”, spun că acesta vorbea serios când a propus folosirea legendei Mioriţa pentru promovarea ţării, potrivit News.ro.

Jucătorii din turism nu sunt de acord cu schimbarea brandului de ţară.

„Ministrul a fost întrebat: chiar oaie să fie? Noi nu credem că este cel mai bun lucru, dar nu am insistat pe ideea aceasta. Eu cred că vorbea serios, dar eu am luat-o ca pe o glumă. Nu poţi să susţii aşa ceva. Nu este cazul să te apuci să spui într-o şedinţă de consiliu consultativ că schimbi brandul”, a declarat prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Dragoş Răducan.

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anunțat săptămâna trecută pe oamenii de afaceri din domeniu că și-a propus să schimbe brandul turistic al României, prin înlocuirea celebrei frunze a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistică țării în jurul legendei Miorița.

Ministrul Turismului s-a sucit: "Frunza lui Udrea" nu poate fi schimbată. Este o temă falsă

Citiți și De ce să fie oaia brand de țară? Daea: Oaia este o statuie vie. Lângă oaie, găsești o frunză, dar lângă frunză nu găsești o oaie

 

×
Subiecte în articol: oaie frunza brand de tara petre daea turism
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close