Antena 3 CNN Economic Ofertele pregătite de hotelieri pentru Paște. Cât costă un sejur în Poiana Brașov sau în stațiunile balneare

Ofertele pregătite de hotelieri pentru Paște. Cât costă un sejur în Poiana Brașov sau în stațiunile balneare

Hotelierii au pregătit oferte atrăgătoare pentru vacanța de Paște și anunță că au rămas foarte puține locuri disponibile pentru cazare.

Ofertele pregătite de hotelieri pentru Paște. Cât costă un sejur în Poiana Brașov sau în stațiunile balneare
Sursa foto: Pexels
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2023   •   09:56

Hotelierii din Poiana Brașov au intrat în febra pregătirilor pentru Paște și au anunțat că pachetele de trei stele s-au epuizat deja.

În schimb, în staţiunea mehedinţeană Bala, încă mai sunt locuri si prețuri accesibile, iar hotelierii au scos la vânzare pachete turistice avantajoase, care includ numeroase facilități.

"Avem, pentru o persoană, pachetul de trei nopți de cazare, la prețul de 800 de lei. Acest preț include masa festivă, muzică și un meniu specific Paștelui", a spus Mihaela Cerbu, recepționer hotel.

Stațiunea Bala este cunoscută mai ales de persoanele vârstnice, care vin aici pentru a se trata de bolile reumatismale.

Citește și: Se scumpesc vacanţele în insula preferată a românilor. Ce tarife vom plăti în 2023

În schimb, în Poiana Brașov, locurile sunt limitate, iar pachetele de trei stele au fost epuizate complet.

"Pentru serviciile de trei stele am avut pachete cu 175 de euro de persoană. S-au epuizat, s-au epuizat și pachetele pentru apartamente. Mai avem camere cu patru stele, de la 210 euro de persoană, trei zile, cu mic dejun pascal și acces la spa și la facilitățile hotelului", a spus Gabriel Roșca, manager hotel.

În Poiana Brașov, tarifele destinate serviciilor de cinci stele sunt ceva mai mari și pornesc, pentru o persoană, de la 335 de euro pentru trei nopți.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close