Antena 3 CNN Economic Parchetul General: 51 de milioane de lei, prejudiciul adus de Hexi Pharma

Parchetul General: 51 de milioane de lei, prejudiciul adus de Hexi Pharma

Parchetul General: 51 de milioane de lei, prejudiciul adus de Hexi Pharma
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Mai 2016   •   16:51

Prejudiciul oficial adus de firma Hexi Pharma este de 51 de milioane de lei, potrivit unui comunicat al Parchetului General.

Compania condusă până de curând de Dan Condrea a avut contracte cu 152 de unități medicale din România, iar prejudiciul vizează perioada 2014-2016.

Hexi Pharma a încheiat contracte, în perioada 2014 - 2016, de vânzare de produse biocide cu 152 de unități medicale, iar valoarea acestora este de aproximativ 51 milioane lei, informează  comunicatul emis marți de Parchetul General.

"Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, în intervalul 2014 — 2016, Hexi Pharma a încheiat contracte de vânzare de produse biocide cu un număr de 152 de unități medicale din România. Valoarea contractelor încheiate de Hexi Pharma cu aceste unități medicale — având ca obiect vânzarea de produse biocide cu privire la care s-au constatat nerespectări ale concentrației substanțelor active — este de circa 51 milioane lei", se arată într-un comunicat al PÎCCJ transmis marți, potrivit agerpres.ro.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

 

×
Subiecte în articol: Hexi Pharma prejudiciu Dan Condrea
Parteneri
Salariile funcționarilor publici ar putea crește de la 1 ianuarie 2024
x close