Antena 3 CNN Actualitate Social Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea
de M.Z.    |    23 Mai 2016   •   10:32

Apar primele neconcordanțe, după accidentul rutier în care a murit, după primele date publice, patronul Hexi Pharma, Dan-Alexandru Condrea: Poliția Ilfov spune că mortul avea 39 de ani, însă vârsta reală a lui Condrea este de 41 de ani și aproape 5 luni, conform datelor oficiale din Registrul Comerțului, consultate de Antena3.ro. 

Poliția Ilfov a declarat duminică seara, după accident, că potrivit actelor găsite la locul tragediei, persoana decedată are 39 de ani.

''Luăm în calcul orice ipoteză. Autoturismul a fost sigilat. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, conform documentelor găsite în afara autoturismului. (...) Șoferul era decedat când au ajuns polițiștii la fața locului. O femeie a venit pentru a-l identifica. (...). Luăm în calcul și varianta sinuciderii'', a declarat duminică seara Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov, potrivit agerpres.ro.

Conform documentelor firmelor lui Dan Condrea, înregistrate la Registrul Comerțului, fostul patron este născut pe 1 ianuarie 1975, deci are 41 de ani și cinci luni.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

×
Subiecte în articol: Dan Condrea varsta Hexi Pharma
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close