Antena 3 CNN Economic Transporturi Data la care Autostrada Bucureşti A0 s-ar putea lega cu autostrada A2

Data la care Autostrada Bucureşti A0 s-ar putea lega cu autostrada A2

Irinel Scrioşteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a spus când va fi dată în trafic secțiunea dintre DN4 și A2, de pe Autostrada Bucureștiului A0.

Data la care Autostrada Bucureşti A0 s-ar putea lega cu autostrada A2
Sursa foto: Irinel Scriosteanu Facebook
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2024   •   11:00

Este vorba despre secțiunea de la nodul rutier cu DN4 până la A2 (circa 11 km) din lotul 1 al A0 Sud. 

Luna trecută a fost deschisă circulația pe tronsonul cuprins între DN5 și DN4 (13 km) al Autostrăzii Bucureștiului A0.

"Sunt pe șantierul Lotului 1 al Autostrăzii Bucureştiului A0 Sud, pe tronsonul cuprins între nodul rutier cu DN4 și Autostrada A2, pentru a verifica progresul. 

Stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la 96,5%, iar detalii despre acestea vă prezint în live.

Acest tronson de autostradă este următorul pe care îl vom da în trafic pe zona de Sud a Capitalei, pentru care presăm și sprijinul antreprenorul să finalizeze lucrările cât mai repede posibil", a scris Irinel Scrioşteanu, oficialul de la Ministerul Transporturilor, pe pagina de Facebook.

În răspunsul la un comentariu, Scrioșteanu a estimat din nou că acest tronson din A0 va fi dat în trafic până în luna august.

Tot din comentarii rezultă că antreprenorul turc Alsim Alarko a întâmpinat probleme cu placa de suprabetonare de la nodul cu A2. 

Potrivit lui Irinel Scrioşteanu, acest tronson de autostradă este următorul care va fi dat în trafic pe zona de Sud a Bucureştiului.

????? ? ?? ?? ???, ?? ?? ????? ?????? ?? ??? ???? ?? ?? Sunt pe șantierul ??????? ? al ??????????? ????????????? #?? ???, pe tronsonul cuprins între nodul rutier cu DN4 și Autostrada #A2, pentru a verifica progresul. Stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la 96,5%, iar detalii despre acestea vă prezint în live. Acest tronson de autostradă este următorul pe care îl vom da în trafic pe zona de Sud a Capitalei, pentru care presăm și sprijinul antreprenorul să finalizeze lucrările cât mai repede posibil. ?? ???, ???????, ??? ?? ?? ?????! ?? ______ #infrastructurarutiera #Lot1SudA0 #Ilfov #Jilava #Vidra #Berceni #PopestiLeordeni #AutostradaA0 #A0 #infrastructuraIlfov #AutostradaBucurestiului #DezvoltamIlfov #Bucuresti #Ilfov #HaiRomaniaHaiCaSePoate

Publicată de Irinel Ionel Scriosteanu pe Miercuri, 8 mai 2024

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close