Antena 3 CNN Economic Transporturi Mobilizare pe şantierul drumului expres Brăila-Galaţi! Anunţul făcut de şeful CNAIR

Mobilizare pe şantierul drumului expres Brăila-Galaţi! Anunţul făcut de şeful CNAIR

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) Cristian Pistol a declarat că este o mobilizare bună pe şantierul drumului expres Brăila-Galaţi.

Mobilizare pe şantierul drumului expres Brăila-Galaţi! Anunţul făcut de şeful CNAIR
Sursa foto: Cristian Pistol/ Facebook
de Silvia Preda    |    06 Apr 2024   •   14:18

Directorul general al CNAIR a mai spus că trebuie finalizată construirea drumului expres Brăila-Galaţi (10,77 km) pănă la sfârşitul acestui an.

"Mobilizare bună pe șantierul drumului expres Brăila-Galați!

Lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 80%, iar constructorul român (Spedition UMB) montează grinzi la structura complexă de pe traseul drumului expres.

Această structură, formată dintr-un viaduct care traversează denivelat calea ferată și dintr-un pod peste râul Siret, are o lungime totală de 1.780 m (din care 300 m este lungimea podului hobanat).

În paralel se lucrează la terasamente unde urmează așternerea balastului stabilizat și a straturilor asfaltice.

În șantier constructorul a mobilizat 500 de muncitori și 12 macarale de mare tonaj.

Construcția drumului expres Brăila-Galați (10,77 km) trebuie finalizată pănă la sfârșitul acestui an (2024).

Valoarea contractului este de 371,41 milioane de lei (fără TVA), iar finanțarea este asigurată prin fonduri europene nerambursabile", a scris Cristial Pistol, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Mobilizare bună pe șantierul drumului expres #Brăila-#Galați! Lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 80%, iar constructuctorul român (Spedition UMB) montează #grinzi la #structura complexă de pe traseul drumului expres. Această structură, formată dintr-un #viaduct care traversează denivelat calea ferată și dintr-un pod peste râul #Siret, are o lungime totală de 1.780 m (din care 300 m este lungimea podului hobanat). În paralel se lucrează la #terasamente unde urmează așternerea balastului stabilizat și a straturilor asfaltice. În șantier constructorul a mobilizat 500 de #muncitori și 12 #macarale de mare tonaj. Construcția drumului expres Brăila-Galați (10,77 km) trebuie finalizată pănă la sfârșitul acestui an (#2024). Valoarea contractului este de 371,41 milioane de lei (fără TVA), iar finanțarea este asigurată prin fonduri europene nerambursabile. #CNAIR #Muntenia #Moldova #dezvoltare #CristianPistol

Publicată de Cristian Pistol pe Sâmbătă, 6 aprilie 2024

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close