Antena 3 CNN Economic Transporturi Directorul CNAIR anunţă montarea primului sector de parapet mobil pe DN 2

Directorul CNAIR anunţă montarea primului sector de parapet mobil pe DN 2

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, a anunţat, marţi, montarea primului sector de parapet mobil pe DN 2.

Directorul CNAIR anunţă montarea primului sector de parapet mobil pe DN 2
Sursa foto: Cristian Pistol/ Facebook
de Silvia Preda    |    07 Noi 2023   •   20:00

"Pe DN2 (E85), la km 131+800 a fost montat primul sector de parapet mobil!

Acest tip nou de sistem va permite transferul traficului rutier de pe o cale pe alta, dar şi intervenţia utilajelor CNAIR şi a autovehiculelor altor autorităţi, în cazul producerii unor blocaje provocate de accidente sau de înzăpezire", a scris, marţi, Cristian Pistol pe Facebook.

Pe #DN2 (#E85), la km 131+800 a fost montat primul sector de #parapet mobil! Acest tip nou de sistem va permite transferul traficului rutier de pe o cale pe alta dar și intervenția utilajelor #CNAIR și a autovehiculelor altor autorități, în cazul producerii unor blocaje provocate de accidente sau de înzăpezire. #DRDPBuzău va mai monta pe DN2 încă două astfel de sisteme cu deschidere în caz de urgență la km 133+500 și la km 135. În funcție de randamentul pe care acest tip de parapet îl va da în exploatare, vom monta astfel de sisteme și pe alte sectoare de drum cu risc de înzăpezire sau de accidente. #sigurantarutiera #interventii #solutiinoi #modernizare #CristianPistol

Publicată de Cristian Pistol pe Marţi, 7 noiembrie 2023

Directorul CNAIR a precizat că DRDP Buzău va mai monta pe DN 2 încă două astfel de sisteme cu deschidere în caz de urgenţă, la km 133+500 şi la km 135.

"În funcţie de randamentul pe care acest tip de parapet îl va da în exploatare, vom monta astfel de sisteme şi pe alte sectoare de drum cu risc de înzăpezire sau de accidente", a mai transmis Cristian Pistol.

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close