Antena 3 CNN Economic Transporturi Sorin Grindeanu: "Contractul pentru ultimul lot al Autostrăzii A7 Ploiești-Buzău poate fi semnat"

Sorin Grindeanu: "Contractul pentru ultimul lot al Autostrăzii A7 Ploiești-Buzău poate fi semnat"

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat, astăzi, că poate fi semnat contractul pentru construcția ultimului lot al Autostrăzii A7 Ploiești-Buzău.

Sorin Grindeanu: "Contractul pentru ultimul lot al Autostrăzii A7 Ploiești-Buzău poate fi semnat"
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Valentina Sarosi
de Milena Niță    |    07 Noi 2023   •   11:48

"Veşti bune pentru ultimul Lot din Autostrada A7 care nu avea câştigător! 

Contractul pentru construcția ultimului Lotul dintre Pietroasele și Municipiul Buzău poate fi semnat!", a scris Sorin Grindeanu, azi, pe Facebook.

Potrivit ministrului, până luni nu au fost depuse contestații, astfel că marți CNAIR a cerut Asocierii de constructori turci toate documentele necesare semnării contractului pentru execuția lucrărilor pe Lotul 3 al Autostrăzii Ploiești- Buzău.

"Acest lot are o valoare de aproximativ 1,09 miliarde lei, fără TVA, și urmează să fie construit în 20 de luni. Finanțarea lucrărilor se face prin PNRR.

Licitația pentru construcția Lotului 3 al Autostrăzii Ploiești- Buzău a fost lansată în data de 26.05.2021.

Până la desemnarea definitivă a câștigătorului, rezultatul licitației a fost contestat de trei ori", a continuat Grindeanu.

Veşti bune pentru ultimul Lot din Autostrada A7 care nu avea câştigător! Contractul pentru construcția ultimului Lotul...

Publicată de Sorin Grindeanu pe Marţi, 7 noiembrie 2023

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close