Antena 3 CNN Economic Transporturi Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: "A început licitația pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară finanțat prin Programul de Transport!"

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: "A început licitația pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară finanțat prin Programul de Transport!"

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat, astăzi, într-o postare pe Facebook, că a început licitaţia pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: "A început licitația pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară finanțat prin Programul de Transport!"
Sursa foto: Facebook | Sorin Grindeanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2023   •   11:57

"Este vorba de reabilitarea liniei de cale ferată Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeș cu o lungime de 226 km.

Data limită pentru depunerea ofertelor la licitația pentru primele 2 loturi ale acestui Tronson este 27 aprilie 2023.

Lotul 1: (Craiova-Filiași)- cu o lungime de 37,97 km- are o valoare estimată între 1,4- 1,53 miliarde de lei (fără TVA) și trebuie finalizat în 54 de luni (12 luni proiectare și 42 de luni execuție lucrări).

Lotul 2: (Filiași-Igiroasa)- cu o lungime de 44,26 km- are o valoare estimată de 1,14- 1,24 miliarde de lei (fără TVA) și trebuie finalizat în 60 luni (12 luni proiectare și 48 de luni execuție lucrări).

Pentru reabilitarea Tronsonului de cale ferată Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeș (6 loturi) sunt alocate 10,5 miliarde de lei (fără TVA)", a scris Sorin Grindeanu în postarea de pe Facebook.

A început licitația pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară finanțat prin Programul de Transport! Este...

Publicată de Sorin Grindeanu pe Luni, 20 martie 2023

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close