Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN 100 de minute România reală - 10 milioane de români nu au apă curentă

România reală - 10 milioane de români nu au apă curentă

România reală - 10 milioane de români nu au apă curentă
29 Oct 2010   •   13:01

Mai multe statistici arată că România este într-o stare dezastruoasă. 10 milioane de români nu au apă curentă iar 2,4 milioane de gospodării nu îşi acoperă nici măcar nevoile de subzistenţă. Datele apar în statistici ale Institutului Naţional de Statistică şi Studii Economice. În România reală, sute de pensioari vin de la 5 dimineaţa să prindă loc la coadă ca să primească o pâine gratis. În contextul în care ieri a avut premiera filmului "Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu", apare întrebarea dacă românii trăiesc mai rău sau mai bine decât în vremurile de tristă amintire.
Discutăm aceste subiecte cu deputatul PDL, Cristian Petrescu, Ciprian Dobre, deputat PNL şi cu Oana Niculescu Mizil, deputat PSD.

În partea a doua a emisiunii, vorbim despre situaţia în care se află România dar şi despre ancheta jurnaliştilor de la Financiarul care au dezvăluit faptul că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur dă sute de milioane de lei sponsorilor PDL, pentru repararea drumurilor. Asta în condiţiile în care firma de asfaltări a Consilului Judeţean a intrat în faliment, din cauza datoriilor. Cât îi priveşte pe finanţatorii PDL, aceştia sunt anchetaţi de DNA. Invitaţi sunt Ecaterina Andronescu, senator PSD, şi deputatul PDL, Marius Spînu.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close