Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN 100 de minute Un MIG 21 LanceR s-a prăbuşit, în judeţul Cluj. Pilotul şi copilotul au murit

Un MIG 21 LanceR s-a prăbuşit, în judeţul Cluj. Pilotul şi copilotul au murit

Un MIG 21 LanceR s-a prăbuşit, în judeţul Cluj. Pilotul şi copilotul au murit
01 Noi 2010   •   15:33

Un aparat MIG 21 LanceR s-a prăbuşit în apropierea localităţii Călăraşi, din judeţul Cluj. Atât pilotul cât şi copilotul au murit. Despre această tragedie dar şi despre starea flotei aviaţiei româneşti, care se împuţinează pe zi ce trece, vorbim cu Teodor Atanasiu, fost ministrul al Apărării, cu Sorin Stoicescu, fost şef al Direcţiei Aviaţiei Civile şi cu jurnalistul Lucian Mândruţă.

În partea a doua a emisiunii, vorbim despre condiţiile impuse de FMI Guvernului pentru eliberarea ultimei tranşe a împrumutului, despre scumpirile care bat la uşă dar şi despre faptul că mulţi români trebuie să se descurce cu salarii şi pensii de mizerie. Invitaţi în platou sunt Sulfina Barbu, deputat PDL, Vasile Marica, preşedinte SedLex, şi cu Sorin Minea, preşedintele Romalimenta.

De la ora 18.00 revenim la subiectul "România furată zi de zi" şi vedem la ce sumă se ridică, astăzi, "porcismele". Discutăm despre faptul că ministerul condus de Elena Udrea a alocat 50 de milioane de euro pentru primarii PDL-işti din judeţul Braşov, cu Sulfina Barbu, deputat PDL, cu Liliana Mincă şi cu Vasile Marica.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close