Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Accident grav, pe DN68A. Două elicoptere SMURD au intervenit de urgenţă

Accident grav, pe DN68A. Două elicoptere SMURD au intervenit de urgenţă

Două elicoptere SMURD au intervenit de urgenţă pentru a transporta victimele unui accident extrem de grav la spital.

Accident grav, pe DN68A. Două elicoptere SMURD au intervenit de urgenţă
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2022   •   16:53

Incidentul a avut loc pe DN68A, între localităţile Făget spre Margina. Cinci oameni, printre care şi un copil de 6 ani, au ajuns în stare gravă la spital după ce una dintre maşini a virat fără să se asigure.

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN68A dinspre Făget spre Margina, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga către DC107, fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers fiind angajată în efectuarea manevrei de depășire pe linie continuă.

În urma impactului, 5 persoane au fost rănite, respectiv, conducătorul auto și un bărbat în vârstă de 53 de ani, pasager în același autoturism și doi bărbați de 40 și 62 de ani și o fețiță de 6 ani, pasageri în autoturismul condus de femeie.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

×
Subiecte în articol: accident elicoptere smurd
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close