Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Alertă cu bombă la un liceu din Vaslui! 800 de elevi și profesori au fost evacuați de urgență

Alertă cu bombă la un liceu din Vaslui! 800 de elevi și profesori au fost evacuați de urgență

A fost alertă cu bombă la cel mai mare liceu din Vaslui. 800 de elevi și zeci de profesori au fost evacuați de urgență. Amenințarea a fost trimisă prin e-mail Poliției Locale.

Alertă cu bombă la un liceu din Vaslui! 800 de elevi și profesori au fost evacuați de urgență
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    07 Dec 2022   •   16:43

Mai multe echipaje de polițiști, geniști, pompieri au intervenit astăzi, în jurul orei 11.00, la Liceul "Mihail Kogălniceanu", după ce Poliția Locală a primit un email în care liceul era amenințat cu bombă.

Autoritățile au început imediat verificările, iar între timp cei 800 de elevi prezenți și zeci de cadre didactice au fost evacuați din incintă.

După două ore și jumătate de verificări, alarma s-a dovedit a fi falsă. Autorul riscă acum o amendă de 5.000 de lei.

"Miercuri, 7 decembrie 2022, ora 11:19, Poliția Locală Vaslui a primit, pe adresa de e-mail a unității, un mesaj electronic referitor la amplasarea unor materiale explozive, în incinta unei unități de învățământ - liceu, din municipiul Vaslui. Unitatea de învățământ a fost evacuată", se arată în comunicatul Inspectoratului Poliției Județene Vaslui.

×
Subiecte în articol: Vaslui alerta bomba
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close