Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Ana Morodan nu scapă de problemele cu legea. Control judiciar încă 60 de zile pentru Contesa Digitală

Ana Morodan nu scapă de problemele cu legea. Control judiciar încă 60 de zile pentru Contesa Digitală

Lovitură pentru vloggerița Ana Morodan! Controlul judiciar al celei supranumite Contesa Digitală a fost prelungit cu 60 de zile.

Ana Morodan nu scapă de problemele cu legea. Control judiciar încă 60 de zile pentru Contesa Digitală
Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mai 2023   •   16:50

Ana Morodan dă cu subsemnatul la Poliție după ce a fost prinsă la volan băută, drogată și cu permisul suspendat.

În urmă cu câteva săptămâni, aceasta a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care spunea că trece printr-o perioadă foarte grea şi încearcă să se recupereze.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ana Morodan, influencer, a recunoscut după ce a ieşit din arest că a greşit, transmiţând pe Instagram un mesaj către cei care o urmăresc: "Nu faceţi ca mine. Să nu va credeţi mai puternici decât viaţa, să nu va lăsaţi seduşi de celebritate".

Citeşte şi: Ana Morodan, internată la psihiatrie cu învoire de la procuror

Ea a declarat la ieşirea din arest, unde s-a aflat după ce a fost prinsă de poliţie conducând sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive şi fără carnet de conducere, că nu a consumat droguri şi că rezultatul pozitiv al testului care i-a fost făcut a fost determinat de somniferele pe care le ia în baza unei reţete.

Vezi şi: Momentul în care Ana Morodan este oprită de poliție. Reușește cu greu să se țină pe picioare

Ana Morodan a fost prinsă de poliţiştii rutieri pe 28 martie conducând sub influenţa drogurilor şi a băuturilor alcoolice. A fost reţinută pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasată sub control judiciar.

 

×
Subiecte în articol: Ana Morodan control judiciar vloggeriță
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close