Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Anchetă la Aeroportul din Maramureş, unde o şefă de birou acuză că a fost agresată de un subaltern

Anchetă la Aeroportul din Maramureş, unde o şefă de birou acuză că a fost agresată de un subaltern

Anchetă la Aeroportul din Maramureș, după ce o șefă de birou i-a făcut plângere penală unui subaltern pe care îl acuză că ar fi agresat-o.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mar 2024   •   16:35

Abuzul sexual ar fi avut loc în timpul unei petreceri de 8 martie, la care ar fi participat toți angajații. Potrivit surselor Antena 3 CNN, cei mai mulți colegi de acolo au fost deja audiați.

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 8 martie, după petrecerea la care au participat toți angajații Aeroportului din Maramureș. În dimineața zilei de 9 martie, șefa biroului de marketing s-a prezentat la Poliția Municipiului Baia Mare, unde a reclamat faptul că a fost victima unui viol. Ea l-a indicat ca principal suspect pe unul dintre subalternii ei. Imediat, polițiștii l-au ridicat și l-au dus la audieri.

Acolo, bărbatul a spus a recunoscut că a avut raporturi sexuale cu șefa lui, numai că acesta a susținut că au fost consimțite. Cum femeia a spus polițiștilor că este posibil ca să fi să-i fi pus în băutură ceva substanțe interzise, ea a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, unde i se-au recoltat probe de sânge.

Rezultatele toxicologice au indicat faptul că în sânge femeia avea doar alcool, nici urmă de substanțe interzise.

În acest moment, dosarul se află în lucru la procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Aceștia au deschis dosarul penal pentru comiterea infracțiunii de viol.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close