Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Antena 3 CNN, lider de audienţă în ziua evenimentelor cruciale pentru România

Antena 3 CNN, lider de audienţă în ziua evenimentelor cruciale pentru România

10 octombrie 2023, o zi istorică, o altă zi în care Antena 3 CNN a fost lider de piață. Ca de fiecare dată, România a ales ca la evenimentele importante să vadă desfășurarea, dar și să înțeleagă cum îi afectează, de la postul nostru de televiziune. Iată cifrele unei zile istorice!

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Oct 2023   •   19:26

10 octombrie 2023. Războiul din Israel și vizita preşedintelui Ucrainei în ţara noastră au fost principalele evenimente pe care România le-a văzut și înțeles la Antena 3 CNN.

Postul nostru a fost preferatul atât de multor telespectatori încât începând cu ora 21, când a fost difuzat interviul luat de Mihai Gâdea lui Volodimir Zelenski, dar și după, Sinteza Zilei a fost al doilea cel mai urmărit program din România după Chefi la Cuțite, difuzat de către Antena 1, și la distanță în fața unor canale generaliste precum Pro TV sau Kanal D.

La nivelul pieței de știri, telespectatorii din România au preferat Sinteza Zilei în număr aproape dublu față de concurență. Astfel, pe targetul de public 25 - 59, pe întreaga durata a emisiunii Sinteza Zilei, în timp ce Antena 3 CNN înregistra o medie de 6,4 share, postul clasat pe locul 2, Digi TV, înregistra un share de 3,5 iar România TV doar 2,7.

Același lucru s-a înregistrat și pe targetul care măsoară audiența și cota de piață pentru publicul adult din România care trăiește în mediul urban, cota de piață înregistrată de către Sinteza Zilei fiind dovada matematică a faptului că la evenimentele importante prima alegere a României este Antena 3 CNN.

În timp ce noi înregistram 8,9 share, România TV avea 6 iar Realitatea Plus și Digi TV doar 3 puncte de share.

Antena 3 CNN, lider de audienţă la nivelul nişei de ştiri

Întreaga zi a aparținut Antenei 3 CNN care la nivelul publicului urban și adult din România, 18 plus, a înregistrat cifre care au situat-o mult peste concurența directă.

9,3 puncte de share Antena 3 CNN, 7,6 puncte de share România TV, și, pe locul 3 la mai puțin de jumătate din publicul strâns de Antena 3 CNN, cu doar 4,1 puncte de share, Digi TV.

Antena 3 CNN, cea mai urmărită televiziune de ştiri la vizita lui Zelenski

De-a lungul întregii zile, mai ales de la momentul începerii ediției speciale moderate de către Mihai Gâdea și Sabina Iosub, dar și ulterior în timpul emisiunii Decisiv cu Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache, News Hour with CNN și În Fața Națiunii, ordinea s-a păstrat și pe targetul comercial de public, 25-59 urban: Antena 3 CNN, 6 puncte de share, România TV 5,3 puncte de share, Digi TV, 4,6 puncte de share.

×
Subiecte în articol: audienta Antena 3 CNN
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close