Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Arest preventiv de 30 de zile pentru bărbatul care a vrut să-și ucidă soția, în Vișeu. Agresorul a contestat decizia

Arest preventiv de 30 de zile pentru bărbatul care a vrut să-și ucidă soția, în Vișeu. Agresorul a contestat decizia

Bărbatul din Vișeu de Jos, care a intrat intenționat cu mașina de teren în autoturismul în care se aflau soția și fiica lui de 10 ani, a primit decizia de arest preventiv pentru 30 de zile. Acesta a făcut contestație.

de Ioana Mircea    |    Paul Ciurari    |    09 Iun 2023   •   16:53

Magistrații din cadrul Tribunalului Maramureș au decis reținerea bărbatului pentru următoarele 30 de zile. Acest lucru vine după o perioadă de patru zile în care autoritățile au întârziat să acționeze.

Abia în cursul zilei de ieri, bărbatul a fost chemat la judecătoria din Vișeul de Sus acolo unde s-a adjudecat prelungirea ordinului de protecție cu încă cinci zile, iar de acolo a fost preluat de polițiști și dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș unde în cele din urmă procurorii au decis reținerea sa pentru 24 de ore.

Astăzi procurorii au venit cu el în fața instanței din Baia Mare, iar magistrații au decis ca el să petreacă următoarele 30 de zile după gratii, însă decizia poate fi contestată cu apel, lucru pe care bărbatul l-a și făcut, urmând să se judece la Curtea de Apel din Cluj Napoca.

Citește și: Bărbatul care a intrat cu mașina în automobilul în care se aflau soția și fiica lui a fost reținut pentru 24 de ore

Până atunci, acesta va rămâne în arestul Inspectoratului Poliției Județene Baia Mare.

×
Subiecte în articol: Maramureș
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close