Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Atac sângeros în Bucureşti. Un bărbat şi-a înjunghiat concubina şi apoi a vrut să dea foc casei

Atac sângeros în Bucureşti. Un bărbat şi-a înjunghiat concubina şi apoi a vrut să dea foc casei

O femeie a fost transportată la spital, luni, pentru îngrijiri medicale, după ce a fost tăiată în zona gâtului de concubinul său.

de Silvia Preda    |    16 Ian 2023   •   16:26

Bărbatul a încercat apoi să dea foc apartamentului în care se aflau.

"La data de 16 ianuarie, în jurul orei 14:00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 24 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă, din Sectorul 5, are loc un caz de violenţă domestică. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au depistat un bărbat ce nu a dat curs solicitărilor acestora şi ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat", transmite Biroul de presă al DGPMB.

În timpul intervenţiei, în imobil a izbucnit un incendiu, iar poliţiştii prezenţi au pătruns în locuinţă, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă.

Femeia a fost tăiată la gât de concubin şi este în stare gravă

Ea a fost transportată de urgenţă de un echipaj medical la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La faţa locului era şi copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol.

Bărbatul se află în custodia poliţiştilor şi a fost condus la sediul secţiei de Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

×
Subiecte în articol: București injunghiat violenta domestica
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close