Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv "Suntem de râsul lumii" | Un bărbat drogat a spart sediul unui post de poliţie din Arad şi a furat uniforma şefului de post

"Suntem de râsul lumii" | Un bărbat drogat a spart sediul unui post de poliţie din Arad şi a furat uniforma şefului de post

Un bărbat drogat a spart sediul unui post de poliție din județul Arad și a furat o uniformă. Individul a îmbrăcat apoi hainele și a plecat cu bicicleta.

de Claudia Popovici    |    06 Oct 2023   •   17:38

Bărbatul de 36 de ani s-a urcat pe sediul postului de poliție din Păuliș, a îndepărtat câteva țigle și a intrat în clădire. Tânărul a furat o uniformă și câteva obiecte personale ale șefului de post, după care s-a urcat pe o bicicletă și s-a făcut nevăzut.

"Suntem de râsul lumii dacă ajungem să fie spart și sediul poliției", spune cineva. 

"Ăștia nu-s polițai din Păuliş, că sunt mână în mână cu hoţul", spune un bărbat. 

"Acum, la noi orice se poate întâmpla", mai spune un localnic. 

 Individul a fost găsit câteva ore mai târziu, la 40km de locul faptei. 

"În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Lipova, a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din Siria, care, în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunerea luării de măsuri preventive", spune Mădălin Herbei, purtător de cuvânt IPJ Arad.

 Analizele făcute ulterior au arătat că individul consumase substanțe interzise.

×
Subiecte în articol: Arad barbat drogat sediu poliţie
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close