Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Un bărbat din Tecuci a fost împuşcat de poliţişti după ce nu a oprit la somaţie

Un bărbat din Tecuci a fost împuşcat de poliţişti după ce nu a oprit la somaţie

Un bărbat din Tecuci a fost împușcat de polițiști după ce a refuzat să oprească la semnalul dat de oamenii legii. 

Un bărbat din Tecuci a fost împuşcat de poliţişti după ce nu a oprit la somaţie
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    29 Sep 2022   •   16:43

A urmat o cursă cu poliția pe urme, care s-a întins pe mai mulți kilometri. Deși polițiștii i-au făcut semn să oprească, șoferul a ignorat complet cerințele oamenilor legii. Câțiva kilometri mai încolo, bărbatul a reușit să coboare din mașină și a fugit pe câmp, susțin martorii. 

Polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment, însă șoferul și-a continuat fuga pe câmp. Ca să îl oprească, polițiștii l-au împușcat în picior. Bărbatul a fost dus la spital cu un elicopter SMURD. În momentul de față, pacientul este stabil.

Polițiștii l-au împușcat în picior ca să îl oprească

Bărbatul este internat în secția de ortopedie pentru continuarea tratamentului specific. Nu este prima oară când acesta are probleme cu legea.

Bărbatul în cauză, în luna mai a fost depistat în județul Constanța conducând sub influența substanțelor psihoactive, iar acum, după prinderea sa, testele au arătat că era sub influenţa substanțelor interzise și de această dată. 

×
Subiecte în articol: Bărbat împușcat somaţie
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close