Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Metoda terifiantă folosită de un bărbat pentru a-şi ucide fosta soție, în Satu Mare. Putea scăpa fără urmă

Metoda terifiantă folosită de un bărbat pentru a-şi ucide fosta soție, în Satu Mare. Putea scăpa fără urmă

Un bărbat din Satul Mare a încercat să își ucidă fosta soție, astfel încât totul să pară un accident. Acesta a amenințat-o cu moartea de nenumărate ori.

Metoda terifiantă folosită de un bărbat pentru a-şi ucide fosta soție, în Satu Mare. Putea scăpa fără urmă
Sursa foto: Pexels
de Cătălina Buzoianu    |    21 Dec 2022   •   16:58

O femeie din Satu Mare era să își piardă viața, după ce fostul ei soț a pus la cale un plan pentru a o ucide. Acesta a vrut ca totul să pară că este un accident, însă femeia a supraviețuit, iar mai apoi a anunțat autoritățile.

Din momentul în care femeia a decis să pună capăt relației cu soțul ei, acesta parcă a luat-o razna și a început să-i creeze numai probleme. Mai întâi a sunat-o și a amenințat-o cu moartea, iar mai apoi a pus mai multe scrisori de amenințare în autoturismul acesteia.

Luat la întrebări de autorități, agresorul nu și-a recunoscut vina, deși el este singurul care are o cheie de rezervă de la mașina respectivă.

Ultimul gest șocant s-a petrecut însă în urmă cu câteva zile când acesta i-a desfăcut prezoanele de la roțile autoturismului femeii, iar mai apoi a sunat-o să îi spună că tatăl ei se simte rău și că a fost dus la spital.

Spera că în acest fel femeia se va urca în mașină și ulterior ar fi devenit o victimă a unui accident rutier. Femeia a luat mașina, însă din fericire a reușit să ajungă la destinație cu bine, dar a anunțat autoritățile, iar acum bărbatul are un ordin de protecție. Nu are voie să se apropie de ea la mai puțin de 50 de metri și nici de locul de muncă al acesteia.

De altfel, el este și cercetat penal pentru tentativă de omor și amenințare.

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close