Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Caz revoltător la o școală din Suceava! Un elev cu nevoi speciale ar fi fost provocat să iasă pe geamul de la etajul doi

Caz revoltător la o școală din Suceava! Un elev cu nevoi speciale ar fi fost provocat să iasă pe geamul de la etajul doi

Un elev cu nevoi speciale, de la o școală din Suceava, a fost filmat de colegi în momentul în care a ieșit în afara clădirii, pe un geam de la etajul doi.

Caz revoltător la o școală din Suceava! Un elev cu nevoi speciale ar fi fost provocat să iasă pe geamul de la etajul doi
Sursa foto: zetcoop6 | TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2023   •   17:59

Camerele de supraveghere existente în sala de clasă au surprins momentul în care elevul iese pe geamul de la etajul doi, punându-și viața în pericol.

Totul s-a petrecut în pauza de la ora 11, fiind vorba despre un elev de clasa a X-a, cu cerințe educaționale speciale.

Incidentul a fost filmat, de asemenea, și de către elevii care se aflau în curtea școlii, iar imaginile au fost postate pe internet.

Conducerea unității de învățământ a intervenit imediat și a aplicat mai multe măsuri, însă Inspectoratul Școlar nu a fost informat cu privire la acest incident.

Citește și: Un tânăr din Suceava, cu permis de conducere de numai o zi, şi-a băgat în spital cinci colegi

Astfel, în paralel, Inspectoratul Școlar Suceava derulează o anchetă, menită să stabilească dacă baiatul a fost provocat să facă acest gest sau este vorba despre un act de teribilism.

Până în prezent, consilierul școlii a afirmat că elevul nu a putut să ofere o explicație pentru felul în care a acționat.

×
Subiecte în articol: elev Suceava
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close