Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Containerele aduse la Crevedia, total diferite de cele promise de primar. Revolta localnicilor: "Să ne repare casele"

Containerele aduse la Crevedia, total diferite de cele promise de primar. Revolta localnicilor: "Să ne repare casele"

Primele containere pentru localnicii rămași fără case în urma exploziilor de la stația GPL au ajuns la Crevedia, însă oamenii spun că nu vor să se mute și le cer autorităților să le repare locuințele.

Containerele aduse la Crevedia, total diferite de cele promise de primar. Revolta localnicilor: "Să ne repare casele"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Sep 2023   •   16:42

Pentru că unii cetățeni din Crevedia nu au fost de acord să locuiască în containere, acestea au fost aduse doar la cerere.

Astfel, pentru o familie formată din 10 persoane au fost aduse containere dotate cu paturi, energie electrică, plită și aerotermă.

De asemenea, pe lângă cele patru containere pentru locuit, a fost adus și un container sanitar.

Oamenii din Crevedia vor locui în aceste containere până când casa lor va fi refăcută.

Citește și: Accident grav cu un microbuz, în Mureș! 16 persoane au fost rănite. Unele sunt transportate cu ambulanța de Terapie Intensivă

Pe de altă parte, containerele care au ajuns la Crevedia sunt total diferite de cele promise pe pagina de Facebook a primăriei.

Mai mult, în timp ce oamenii din Crevedia nu au unde să locuiască și trăiesc o adevărată dramă, primarul îi cheamă pe locuitori la acțiuni de ecologizare.

În urma dezastrului de la Crevedia, șase locuințe au fost complet distruse, iar alte 77 au fost afectate parțial de suflul exploziilor de la stația GPL.

×
Subiecte în articol: Crevedia explozia de la Crevedia
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close