Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Care este starea de sănătate a lui Dan Barna după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni | Noi informații din anchetă

Care este starea de sănătate a lui Dan Barna după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni | Noi informații din anchetă

Dan Barna, vicepreședintele USR, are nevoie de trei săptămâni de repaos după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni, când mergea cu trotineta.

Care este starea de sănătate a lui Dan Barna după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni | Noi informații din anchetă
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    03 Apr 2023   •   18:02

Potrivit surselor Antena 3 CNN, Dan Barna are o vertebră tasată și va lucra de acasă în următoarele săptămâni. Apar însă și detalii despre modul în care s-a produs acest accident.

Potrivit acelorași surse, politicianul ar fi trecut pe culoarea verde a semaforului, însă mașina care l-a lovit a forțat galbenul și de aceea s-a întâmplat acest incident.

Pe de altă parte, deși au trecut 3 zile de la accident, poliția nu a precizat dacă Dan Barna a traversat sau nu regulamentar.

Dacă se va constata că Dan Barna a încălcat regulile de circulație, atunci riscă să fie amendat.

Citește și: Momentul în care Dan Barna este lovit de o maşină pe trecerea de pietoni, în Bucureşti

A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, un dosar care se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 și vom vedea ce vor spune anchetatorii și ce concluzie vor trage.

×
Subiecte în articol: Dan Barna accident
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close