Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Baronul cu șapte dosare penale, Dan Morega, luat cu ambulanța de la audieri și dus la Psihiatrie

Baronul cu șapte dosare penale, Dan Morega, luat cu ambulanța de la audieri și dus la Psihiatrie

Dan Ilie Morega, baronul cu șapte dosare, care a lovit o jurnalistă a fost luat cu ambulanța de la audieri. Fostul prefect de Gorj a susținut că se simte rău în timp ce procurorii au cerut arestarea sa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2024   •   16:47

Dan Ilie Morega, fostul prefect al județului Gorj, care are pe numele său șapte dosare penale, a solicitat prezența unei ambulanțe susținând că are o agitație psiho motorie și că trebuie să fie evaluat medical, astfel a fost dus cu ambulanța la Serviciul de Urgență al Spitalului din Târgu Jiu.

Totul s-a întâmplat în timp ce procurorii au cerut arestarea acestuia. La spitalul din Târgu Jiu, medicii au dispus trimiterea lui la Spitalul de Psihiatrie din Târgu Jiu, unde surse Antena 3 CNN susțin că în acest moment i se fac procedurile de internare.

Drept urmare, Dan Ilie Morega nu a apucat să fie audiat de anchetatori. Din acest moment, nu se știe exact ce urmează.

Procurorii de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1 solicitaseră revocarea măsurii controlului judiciar și arestarea sa. Aici existau două dosare în care trebuia să fie audiat. În acest moment Dan Morega se află la Psihiatrie.

×
Subiecte în articol: Dan Morega psihiatrie Gorj
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close