Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Noi mărturii halucinante despre părintele Visarion Alexa: "M-a sunat pe videocall și era în duș"

Noi mărturii halucinante despre părintele Visarion Alexa: "M-a sunat pe videocall și era în duș"

Una dintre victimele preotului Visarion Alexa face noi dezvăluiri halucinante. "M-a sunat pe videocall și era în duș și făcea ceea ce se numește păcat", spune aceasta.

Noi mărturii halucinante despre părintele Visarion Alexa: "M-a sunat pe videocall și era în duș"
Sursa foto: Facebook | Visarion Alexa
de Ioana Mircea    |    30 Sep 2022   •   17:48

Mai multe femei i-au făcut plângere părintelui Visarion Alexa pentru agresiune sexuală. Una dintre ele a rupt tăcerea și sub protecția anonimatului a povestit întâmplările prin care a trecut cu preotul.

Femeia a povestit în exclusivitate la Observator jurnaliștilor Antena 1 despre modul în care preotul își alegea victimele.

Se pare că Visarion Alexa voia să afle date intime despre femeile care veneau la spovedit și ar fi insistat cu orice preț să le atingă.

"El te citește că ești o femeie slabă, se dă la tine într-o nerușinare. Am discutat până a intrat în sufletul meu în sensul că m-a vrăjit. M-a plimbat cu mașina. M-a atins și s-a ajuns la altceva.

M-a invitat în chilia lui, se uita din cap în picioare la mine. M-a îmbrățișat înainte să plec, foarte tare. Și i-am zis: mă sufocați, la care el: vreau să simt pulsul! Tot îi spuneam că nu mă simt bine, că tot sufăr.

Și apoi m-a sărutat, m-a pipăit. M-a sunat pe videocall și era în duș și făcea ceea ce se numește păcat", a declarat una dintre victime.

×
Subiecte în articol: Visarion Alexa agresiune
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close