Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Detalii cutremurătoare de la incendiul în care au murit cei trei copii: Mama nu era acasă la momentul tragediei

Detalii cutremurătoare de la incendiul în care au murit cei trei copii: Mama nu era acasă la momentul tragediei

Apar informaţii revoltătoare din dosarul celor trei copii morţi în urma incendiului care a ars complet patul în care dormeau. Potrivit unor surse, mama copiilor ar fi recunoscut că nu era acasă în momentul producerii tragediei.

Detalii cutremurătoare de la incendiul în care au murit cei trei copii: Mama nu era acasă la momentul tragediei
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Feb 2023   •   17:15

Potrivit unor surse, mama copiilor morți în incendiul care s-a produs în locuința din Sectorul 5 a recunoscut că nu se afla acasă în momentul producerii tragediei.

Medicii legişti au încheiat necropsia şi au stabilit că cei trei copii au murit intoxicaţi cu fum.

De asemenea, procurorii susțin că există și suspiciunea de lipsă de supraveghere din partea mamei, iar, în aceste condiții, calitatea de martor pe care a avut-o inițial femeia a fost schimbată cu cea de suspect.

În prezent, mama celor trei copii este cercetată pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă.

Citește și: ”Intervenția din această dimineață ne-a rupt sufletul!” IGSU, după ce trei copii au murit arși în casă, în București

Cu toate acestea, nu a fost luată nicio măsură preventivă împotriva ei, însă aceasta a fost audiată la Serviciul Omoruri, unde a declarat, inițial, că incendiul a izbucnit de la reșoul cu care se încălzeau cei trei micuți.

Ulterior, femeia și-a schimbat declarația și a susținut că focul a pornit de la o brichetă cu care s-ar fi jucat unul dintre copii.

Copiii aveau vârste cuprinse între doi și șase ani, iar patul în care dormeau a fost mistuit complet de flăcări.

×
Subiecte în articol: incendiu București copii arși
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close