Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv O elevă de 13 ani a încercat să-și otrăvească colega, pentru un băiat. Ce i-a turnat în sticla de suc

O elevă de 13 ani a încercat să-și otrăvească colega, pentru un băiat. Ce i-a turnat în sticla de suc

Răzbunare șocanta după o ceartă între două eleve de 13 ani din Pitești. Una dintre ele a încercat să o otrăvească pe rivală, din cauza unui băiat.

O elevă de 13 ani a încercat să-și otrăvească colega, pentru un băiat. Ce i-a turnat în sticla de suc
Sursa foto: Gettyimages | dolgachov
de Andreea Borboros    |    Ioana Mircea    |    12 Ian 2023   •   17:03

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor de la Biroul de Siguranță Școlară, precum și a Comisiei mixte de control în unități de educație din cadrul Prefecturii Argeș și a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Argeș.

Cele două fete de 13 ani s-ar fi certat în luna noiembrie a anului trecut din cauza unui băiat. Într-un moment de neatenție al victimei, colega sa i-a turnat dezinfectant și săpun lichid în sticla cu suc, în speranța că aceasta se va otrăvi.

Victima a bătut din sticlă, însă a simțit imediat gustul ciudat. Fata a fost dusă de urgență la Spitalul de Pediatrie Pitești. Din fericire a scăpat ușor și nu a avut nevoie de spitalizare, exceptând îngrijirile medicale necesare în acel moment.

Având în vedere că cea care a comis actul grav are doar 13 ani, aceasta nu poate răspunde penal, însă s-a dispus la consilierea psihologică a ambelor minore.

 

×
Subiecte în articol: otrăvire
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close