Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Familia grecului mort la Pasajul Unirii anunţă că va cere despăgubiri record. Cine trebuie să scoată bani din buzunar

Familia grecului mort la Pasajul Unirii anunţă că va cere despăgubiri record. Cine trebuie să scoată bani din buzunar

Avocatul șoferului grec care a provocat accidentul de la Pasajul Unirii anunță că familia grecului mort va cere despăgubiri record de la administratorul drumului.

Familia grecului mort la Pasajul Unirii anunţă că va cere despăgubiri record. Cine trebuie să scoată bani din buzunar
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    27 Dec 2022   •   17:53

Familia grecului care a murit în accidentul produs de un autocar la Pasajul Unirii, va cere despăgubiri de la administratorul de drumuri. Avocatul șoferului a explicat că răspunderea le revine celor care au făcut lucrările din zonă.

"Astăzi s-a făcut autopsia. Cu siguranță vor depune plângere, sun îndreptățiți să facă chestia asta pentru că au trecut prin clipe foarte grele. A rupt autocarul în două și a omorât un om și cine știe ce se mai putea petrece.

Din septembrie și până acum sunt șapte accidente și nimeni nu-și pune întrebarea asta. Caută vinovați șoferi și așa mai departe. Chestiile acestea oare sunt întâmplătoare?

Eu cred că nu a fost bine prins (n.r. limitatorul de viteză), pentru că nu poate să se desprind. Cred că sunt conștienți oamenii ăștia care fac lucrările, că ce ceva extrem de grav. Răspunderea e la ei", a spus avocatul.

 

×
Subiecte în articol: Accident Pasajul Unirii
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close