Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Fetiță strivită de căruță, în Bistrița. Copila lovită grav la cap a fost salvată cu șenilata

Fetiță strivită de căruță, în Bistrița. Copila lovită grav la cap a fost salvată cu șenilata

Intervenție contra-cronometru, în județul Bistriţa-Năsăud, pentru salvarea unei fetițe de 13 ani care a fost prinsă sub o căruță cu lemne. Pompierii au salvat-o pe micuță cu șenilata.

Fetiță strivită de căruță, în Bistrița. Copila lovită grav la cap a fost salvată cu șenilata
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gabi Vlad    |    23 Ian 2023   •   17:09

Un echipaj de terapie intensivă mobilă a fost dus de pompierii din județul Bistrița Năsăud, cu şenilata până la o fetiță e 13 ani care a fost strivită de o căruță plină cu lemne.

Zona în care accidentul s-a produs este greu accesibilă, iar ambulanţa de terapie intensivă mobilă nu poate ajunge acolo. Din acest motiv pompierii au intervenit cu un autovehicul cu şenile pentru a prelua copilul care era inconştient.

Accidentul a avut loc pe un drum secundar, în apropierea localității Dumitra, la aproximativ un kilometru de drumul naţional 17C.

Fetița va fi dusă la spitalul din Bistrița unde se va decide dacă traumatismul său cerebral poate fi remediat acolo, sau va fi nevoie ca aceasta să fie transportată la un spital universitar.

CItește și: Un copil a murit după ce căruța în care se afla a fost lovită de o mașină, în Bihor

×
Subiecte în articol: Bistriţa Năsăud
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close